Marcaje

Tanki Online

Joc Tanki Online

Tanki Online

Tanki Online

Tanki Online este un alt experiență interesantă tridimensională pentru jucătorii care doresc să tragă. Jocul a fost creat de versiunea clasic tanc de lupta, care au fost din nou în 1990 de joc consola dandy. Au bătut toată frumusețea și gameplay-ul său, dar astăzi va fi capabil să joace într-o versiune tridimensională a arcade în modul multiplayer.
La începutul jocului, va trebui să se înregistreze și du-te printr-un antrenament mici, care vă va spune cum să executați tancurile tale, modul de a dezvolta și de a câștiga adversarii. După formarea va fi capabil de a obține câteva bonusuri pentru dezvoltarea în continuare.
Înainte de începerea luptei pentru a deschide lista de aplicații, care pot fi vizualizate în orice luptă vă alăturați. Uita-te la acest lucru foarte atent, și dacă sunteți un începător, nu urca în lupte serioase. Puteți organiza, de asemenea, propria luptă, în cazul în care nu a găsit o listă adecvat. În Tanki Online are un garaj, în care acțiunea principală a jocului, atunci puteți cumpăra noi tipuri de echipamente, modernizarea celor existente. Îmbunătățirea include aproape toate mașina de război, de la omizi la butoaie de arme și muniție pentru a le. Nu ciocan despre bonusuri de zi cu zi te vor ajuta in dezvoltarea, mai multe premii si piese de schimb.
In fiecare luptă condiții diferite pentru a câștiga, în funcție de modul selectat sau creați-vă. În cazul în care este necesar pentru a distruge toti inamicii, undeva pentru a menține baza de date proprie de joc ca o echipa, dar undeva și capturarea steagului inamic. Pe joc hartă o mare varietate de resurse, selectându-le puteți îmbunătăți rezervor la un moment dat, dar nu uitați că vrăjmașii voștri sunt, de asemenea, conștienți de bonusuri, astfel încât să fie atent.
Monede sunt, de asemenea, diverse, acesta poate fi modul de a face și de cumpărare. Pentru cristale, care sunt vândute separat, puteți cumpăra arme mai puternice și să accelereze modernizarea unităților de luptă.
Tancuri online ușor de administrat doar câteva taste mișcare și de ardere pentru, există o caracteristică vă poate transforma turelei pe care arma. Învinge pe vrăjmașii voștri și să câștige experiență vă va debloca noi beneficii care dau intrarea în ligă și crea propriile lor clanuri.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more