Marcaje

Age of Steel

Joc Age of Steel

Age of Steel

Age of Steel

Înainte de a ne este un nou joc interesant Age of Steel de la una dintre companiile care dezvolta jocuri senzoriale. Astăzi, scriitori vă va scufunda într -o lume care a supraviețuit unui război nuclear. Acum lumea este condusă de către marile corporații care duc lupta pentru balanțele de resurse. Fiecare dintre ele are propria armată privată, și ei fac întregul război. Tu, ca un comandant al uneia dintre unitățile de necesitatea de a proteja mina de atacurile rivalilor. Ai o planta mica, care produce o varietate de arme. Sarcina ta este de a construi o linie defensivă și distruge inamicul avansează. Expuneti arma, astfel încât să se mențină primul val de atacatori. Pentru distrugerea vehiculelor inamice vi se va administra puncte de joc. Pentru acestea va fi capabil să facă reparații de arme existente, și cel mai important, să dezvolte și să producă una nouă. În colțul din stânga sus, veți vedea scara de puncte și de puterea dumneavoastră de bază. Mai jos este o selecție de arme și de ce nivel ai face. Asteptati-va cu atentie resursele lor. Amintiți-vă că de îndată ce armata inamică se va rupe în castelul, ai pierdut. Acest joc va permite sa va arate talentul lider militar și strateg. Și suntem siguri că veți petrece timp de distracție și de a câștiga această luptă interesante
Joc Age of Steel are un joc fascinant, care nu va lăsa pe nimeni indiferent. Destul de interesant un grafic în nuanțe de gri, sunet frumos și atmosfera vă va da puterea ostilităților. Descarcă jocul la tableta, telefonul mobil sau pe computer și să se distreze. De asemenea, este posibil să se joace online direct de pe Internet. Înregistrează-te sau de a folosi contul dvs. rețelelor sociale. Invita-ti prietenii, sau pur și simplu să concureze cu alți jucători. Suntem siguri că fiecare jucător este capabil să aibă loc în rating.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more