Marcaje

Farm Days

Joc Farm Days

Farm Days

Farm Days

Joc Zilele fermei: preia
Locuitorii orașului consideră uneori că trăirea la o fermă este foarte plăcută - vremea este întotdeauna minunată, soarele strălucește, aerul este curat, mâncarea este proaspătă. Dar acest lucru se întâmplă dacă sunteți turist în sat, când nu trebuie să lucrați de la răsărit până la apus, astfel încât să existe mâncare pe masă. Un pic de înțelegere a modului de lucru pe pământ va fi ajutat de jocul browser-ului Farm Days. Totul a început cu faptul că ai lăsat o moștenire - o fermă abandonată. După ce ați intrat în drepturile proprietarului, ați ajuns imediat la locul pentru a evalua întinderea terenului. Dar care a fost dezamăgirea din ceea ce a văzut - totul în jur era acoperit cu iarbă înaltă și două clădiri singure - casa și hambarul tău, alunecate și pierdute în greutate. Se pare că proprietarul anterior nu a mai făcut nimic de mult timp, iar de-a lungul anilor, a venit dezolarea completă. Ei bine, trebuie să arăți pentru ce ești pregătit și că locuitorii orașului sunt, de asemenea, capabili de a face fațete și sunt capabili să lucreze. Venind să joci Zilele Fermei, vei avea nevoie de inspirație și răbdare pentru a asculta, la început, asistentul care te va întâlni, îndrepta acțiunile tale și a da sarcini. Numele ei este Masha - o fată plină de viață care locuiește în cartier. De îndată ce te-a salutat, s-a întors imediat la lucrul principal - munca. Ne dezvoltăm propria fermă
Fata a arătat în ce condiție teribilă se află casa ta și, dacă vrei să locuiești în ea, va trebui să o repari. Nu vă alarmați, este ușor să faceți acest lucru - trebuie doar să faceți clic pe clădire, iar aici este un mic conac alb cu un acoperiș roșu inteligent și o mică grădină în jur. Următoarea linie este hambarul - clădirea principală, pentru că au pus recolta în ea și dețin instrumentele. S-a dovedit că a avut nevoie și de o revizuire majoră. Faceți același lucru cu el, iar gaurile din acoperiș sunt pătrate, pereții sunt vopsiți, geamurile sparte sunt înlocuite cu altele noi. Când problema de reparație este rezolvată, începem să creștem recolta. Primul lucru pe care trebuie să-l crești este grâul. Pentru a începe, trageți apa într-o fântână și turnați o zonă mică cu boabe. Trebuie să așteptăm până la încolțirea, varza și va fi posibil să le colectăm. Există însă un mod mai scurt - de a plăti două unități monetare, iar grâul va crește mult mai repede. Pentru a finaliza fiecare acțiune, trebuie să faceți cursiv pe obiecte:
• Colectăm apa în fântână
• Faceți clic pe parcela pentru a apă
• Când recolta este coaptă, faceți clic din nou pentru a o recolta.
În viitor, continuând să jucăm jocul Ziua Fermierului, facem același lucru ori de câte ori este nevoie de o acțiune. Începeți să câștigați
Scenariul de dezvoltare al jocului este interesant, iar pentru a introduce numele în el, înregistrarea Farm Days vă va ajuta sau vă înregistrați printr-o pagină socială. Când recolta este recoltată, aceasta se încadrează în hambarul pe care l-ați reparat, lângă care vedeți un panou de anunțuri. De îndată ce apare o bifă verde, atunci a sosit o nouă sarcină. La iPlayer Farm Days vi se poate oferi o afacere profitabilă pentru furnizarea unuia dintre produse, iar dacă îl acceptați, începe o muncă serioasă. De acum înainte, trebuie să vă amintiți imaginea dvs. și să încercați să nu lăsați clienții jos. Treptat, Zilele Fermei vor deschide multe oportunități interesante pentru tine:
• Animale de reproducție și păsări de curte
• Crește o varietate de plante
• Construiți întreprinderi
• Procesează produsele în mărfuri
• Vindeți-le pe piețe și magazine
Vei trece de la un locuitor al orașului care a ajuns pe un teren gol la un fermier experimentat, în dezvoltare și bogat, care are totul sub control.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more