Marcaje

Ardillas vs Zombies

Joc Squirrels vs Zombies

Ardillas vs Zombies

Squirrels vs Zombies

Jocul de Ardillas vs Zombies vom merge cu tine în adâncimi de spațiu. E o planetă trăiește o proteină de semințe rezonabile. Timp de secole, au fost angajate în agricultură, a studiat diverse științe - pe scurt, a trăit ca și noi. Pe măsură ce unul dintre oamenii de știință au efectuat experimente pe îmbunătățirea îngrășămintelor și ceva dat peste cap cu chimicale. Atunci când pulverizat pe planul câmpului de testare a zburat accidental peste cimitir, iar medicamentul a fost în cimitir, și din cauza celui mort vin la viață și transformat în zombi. Acum, această hoardă de monștri se mută într- una din așezările de proteine ​​, cu scopul de a le șterge de pe hartă. Ești unul dintre ofițerii armatei tribului, iar acum trebuie să organizeze apărarea localităților. Soldații tăi rake din arsenalul de fructe cu coajă speciale, care, atunci când a tras pot ucide monștri. Acum, munca ta este de a pune echipe defensive în calea de a urma un zombie care primesc sectorul tău de foc și trebuie să distrugă inamicul este în continuare la periferie. Pentru crimă vi se va administra puncte. De asemenea, faceți clic pe stelele care apar pe teren vor da bani. Le puteți angaja noi angajați, precum și de a explora noi structuri defensive. Cu fiecare nivel numărul de inamici va crește, iar monștrii sunt variate. Deci tu ca ofițerul responsabil de apărare va trebui să vină cu mutarea ta. Acesta va dezvolta în tine strateg Talan și inteligență
Joc Ardillas Vs Zombies este un joc foarte cool, precum si grafica funky si muzica. Descărcați-l pe oricare dintre dispozitivele dvs. preferate, și doar distractiv de a petrece timp. De asemenea, puteți juca, și pe internet. În cazul în care doriți să vedeți progresul celălalt, atunci du-te doar Înregistrare. Acest lucru vă va oferi o oportunitate de a privi la succesul altor jucători și arată lor. Bucurați-vă de joc și de distracție.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more