Marcaje

Alchimia mic

Joc Little Alchemy

Alchimia mic

Little Alchemy

În cele mai vechi timpuri am trăit alchimiști, care ar putea conecta diversele elemente care permit obținerea de noi substanțe și obiecte. Iar alchimiști din vechime erau oameni vechi cu bărbi lungi. Și nu e de mirare, pentru că această formare a lăsat toată viața lor pe termen lung, și nu au putut cunoaște toate secretele acestei științe fascinante. Nu se poate spune despre tine, tânărul meu prieten, pentru că în fața ta joc Little Alchimistul, unde poti face adevarata magie. Vă va conecta diferitele elemente aici, care vă permite să creați elemente noi. Si ai face toate acestea vor fi în lumea goală, care cu siguranță va fi transformat după ce ați avut o mână. Initial, va avea 4 elemente: foc, apă, aer și pământ. le-a începe să se conecteze între ele folosind o combinație concepută. Treptat, jocul Micul Alchemy îți va da tot mai multe elemente noi. Si toate acestea, va fi capabil să se conecteze din nou, extinzând astfel propriul set de obiecte și proprietăți. Și, treptat, în această lume vor fi orașe, nori, vulcani, râuri și multe altele. Totul este limitat doar de imaginatia ta, pentru că jocul Micul Alchimistul poate fi aproape la infinit. toate 560 vă elemente și caracteristici diferite vor fi disponibile, pe care le puteți obține. Gameplay-ul în Little Alchemy joc este foarte simplu. Trebuie doar să treacă prin elementele de regiune brațul drept selectate pe spațiul de joc. suprapunându-le între ele. În cazul în care acestea se pot conecta, apoi de cotitură instantaneu le să se întâmple, și vei deveni proprietarul noului obiect. Treptat, puteți obține mai multe obiecte complexe. care vă va permite să dezvolte această lume în care foarte curând va fi capabil să susțină viața din cauza eforturilor tale. Unele retete de joc on-line de HTML5:
Apă-apă = mare,
La foc-caramida de lut =
Caramida-Caramida = Caramida de perete. Aceasta este doar o mică parte a potențialului în această aplicație, sper că vei fi capabil să rezolve toate retetele alchimizare misterioase si apoi poti trece pentru un alchimist reală, care face obiectul aproape totul în această lume.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more