Marcaje

wolly

Joc Wolly

wolly

Wolly

Roboți - este creat în mod artificial creaturi mecanice, ceea ce este structura sa care amintește de organismele vii. În lumea noastră modernă, utilizarea lor este foarte diversă. Unele dintre acestea sunt responsabile pentru diferite procese automate, s-au găsit unele aplicații în medicină, în timp ce altele sunt folosite în tehnologiile spațiale. Astăzi vă dorim să vă prezentăm jocul Wolly. În ea noi repede cu nerăbdare să vă în zilele în care structura copilarie robot. Unul dintre oamenii de știință au venit cu un robot capabil de a efectua orice acțiune sub controlul operatorului și a numit acest model Wally. Astazi pe un teren special, vom testa capacitățile sale. Avem în fața noastră pe ecran va fi locații vizibile amplasate pe ele cu diverse capcane în formă de goluri de tensiune în sol și așa mai departe. După cum vom vedea cutii care pot trece peste aceste eșecuri. Sarcina ta este de a deține robot la un punct de pe ecran marcat printr-un steag verde. Gestionați mișcarea robotului nostru putem cu tastele săgeți de pe tastatura computerului sau atingeți săgețile de pe ecranul dispozitivului. Sarcina ta este impinge cutiile pentru a închide toate golurile din sol. Numai atunci eroul nostru se va deplasa pe suprafață și să ajungă la punctul de setare. Cu fiecare nou nivel de complexitate va crește numai, iar numărul de capcane vor deveni tot mai mult. Deci, va trebui să arate grija lor și de a rezolva acest puzzle
Wolly joc este destul de interesant și face parte din categoria de jocuri de puzzle. Acesta este conceput pentru a dezvolta gândirea logică a copiilor, și de îngrijire, desigur. Deschidere Wolly pe site-ul nostru va fi capabil de a testa mintea și să încerce cât mai repede posibil pentru a rezolva acest puzzle.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more