Marcaje

Epoca de piatră auto Aventură

Joc Stone Age Car Adventure

Epoca de piatră auto Aventură

Stone Age Car Adventure

Astăzi, jocul Epoca de piatră Masina Aventura ne vom întâlni cu tine este un favorit cu noastre Flintstones familie mici. După cum ne amintim că trăiesc în epoca de piatră, iar viața lor este o aventură continuă. Pe măsură ce capul familiei a decis să vină cu o mașină. El a adunat capul pe timp de noapte, și în cele din urmă a inventat prima masina din lume. Acum, ea trebuie să fie testat, pentru a șa așa-numitul test-drive masina noua. Noi o să ia parte activă în ea. Înainte de a ne este un drum plin de tot felul de capcane, obstacole, eșecuri în sol și salturi. Totul va fi ca să complice și să ne ajute în joc. eroul nostru va overclock masina ta la o anumită viteză. Toate capcanele trebuie doar să sari peste. Odată ce mașina mai aproape de ei, pur și simplu faceți clic pe ecran și de a face să sară eroul nostru și zbura peste un obstacol. Pe drum, colecta diamante uriașe, pe care le va oferi puncte de joc. Doar să colecteze bonusuri diferite, care vă vor ajuta să crească nivelul de trai sau de a repara masina ta
Joc Epoca de piatră Car Adventure este destul de o grafică interesantă și foarte bine conturate. Deschidere distracție Epoca de piatră mașină Aventura vă va petrece timpul participând la aventurile incitante de capul familiei Flintstone.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more