Marcaje

Forge of Empires

Joc Forge of Empires

Forge of Empires

Forge of Empires

Forge of Empires - de la societatea primitivă la vremurile moderne. Jocul Forge of Empires este unic prin faptul că jucătorul din el parcurge toate etapele dezvoltării umane și realizările științifice din epoca de piatră până în prezent. Acest proiect a atras atenția a peste 20 de milioane de jucători din întreaga lume, astfel încât utilizatorul nu va trebui să fie singur în zonele deșertate ale lumii jocului. În Forge of Empires, jocul începe cu un sat mic locuit de doar câțiva oameni. Prin explorarea noilor tehnologii, dezvoltarea științei și culturii, jucătorul poate construi un stat imens, puternic, cu o populație mare, industrii la nivel înalt și o armată puternică. Acest proiect este o strategie militar-economică în care este imposibil de obținut rezultate fără o guvernare înțeleaptă a terenurilor și a unor faze militare deosebite. Forge of Empires - caracteristici. Puteți juca proiectul Forge of Empires numai după ce v-ați înregistrat. Completați formularul nu durează mult timp, trebuie să introduceți o adresă de e-mail validă în câmpul corespunzător și să creați o parolă. Această formalitate este necesară pentru ca jucătorul, intrând din nou și din nou, să poată intra în profilul său cu toate realizările, resursele și prietenii. În noua lume a utilizatorului, un consilier numit Ragu Silvertong îl va întâlni pe utilizator, la faza inițială va ajuta să înțeleagă complexitatea gameplay-ului. Mai târziu, vor apărea alți consilieri - arhitectul va învăța cum să construiască clădiri și producție, savantul cum să înceapă cercetările, instructorul militar cum să antreneze armata și să meargă într-o campanie. Pentru a construi un sistem economic de succes, este necesar să extragem resurse, să construim producție și să producem bunuri și să colectăm impozite. Pentru a face acest lucru, trebuie să construiți clădiri:
• Clădirile rezidențiale cresc numărul de locuitori ai orașului, care la rândul lor plătesc impozite și aduc monede la trezorerie. • Facilitățile de producție vă permit să extrageți resurse;
• Producția industrială din materii prime produce diverse bunuri, materialele pentru diverse industrii pot fi amplasate în diferite părți ale continentului;
• Clădirile militare vă permit să recrutați și să antrenați trupe. • Clădirile publice și decorațiunile decorative pentru oraș încântă locuitorii și cresc nivelul lor de fericire. O populație fericită plătește fericit impozite și lucrează pentru binele statului. Un oraș frumos și fericit este cu siguranță bun, dar pentru a vă dezvolta, aveți nevoie de un loc pentru clădiri noi, așa că fără a extinde teritoriul și a-i captura pe vecini nu va funcționa. În primul rând, jucătorul trebuie să efectueze operațiuni de recunoaștere a țărilor vecine, apoi să trimită trupe acolo. Doar prin alăturarea unor noi țări puteți extinde granițele imperiului vostru. Există diverse tipuri de trupe în FOE TV, acestea apar pe măsură ce un jucător se mișcă în timp și se dezvoltă baza științifică a statului. Armata este împărțită în următoarele tipuri:
• Soldați repezi - se deplasează departe, dar armura este slabă;
• Trupe ușoare - rapide, puternice;
• Trupele grele - lente, dar bine apărate dacă pot ajunge aproape de inamic să nu reziste;
• Săgețile - atacă perfect la distanță, dar nu pot suporta corpul în corp;
• Camioanele - numai bătălii pe distanțe lungi, pot trage pe întregul câmp de luptă. Joc FOE în care utilizatorul controlează trupele și cursul bătăliei. Este posibil pentru el să distribuie soldatul, pe care este mai bine să-l trimită în luptă cu acest inamic și care ar trebui lăsat să-și protejeze orașul natal. Bătălia în sine are loc în runde, pas cu pas, utilizatorul își mută soldații pe cont propriu și îi trimite la atac. Există vecini în joc cu care poți lupta, schimba sau uni în breaslă.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more