Marcaje

Mod de maimuță fericit: Crăciun

Joc Monkey Go Happy Christmas

Mod de maimuță fericit: Crăciun

Monkey Go Happy Christmas

Monkey Go Happy Crăciun - este un joc mare-Walker, în care vei ajunge sa cunosti fermecător maimuță Snukki că în Ajunul Crăciunului, a decis să devină un ajutor de Moș Crăciun. Pentru a începe jocul trebuie să alegeți personajul tău preferat și începe să joace. Exploreaza casa cameră, unul câte unul, încercați să găsiți în ele o mulțime de jucării, fulgi de zăpadă și o varietate de cadouri pentru a le da la Moș Crăciun.
Ieșiți din casă, pentru a inspecta zona locală, du-te peste podul de garaj și o deschise. Inspecta fiecare detaliu, a cântat bradul de Craciun, atunci acesta trebuie să fie frumos să te îmbraci pentru a sărbători Anul Nou. Toate elementele care sunt încă vopsite în alb, se găsesc, pentru că atunci trebuie rochie de până Crăciun picioare copac verde și pufos lângă șemineu.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more