11x11

Nume alternative: Football Manager

Joc online 11x11 - este un foarte popular manager de fotbal, în cazul în care va fi antrenorul principal al propria echipa de fotbal. Alăturați-vă în joc de 11x11 este după cum urmează: selectați partiția a "juca", și du-te la pagina de înregistrare 11x11. Pe această pagină, pentru a juca jocul 11x11 on-line, trebuie să introduceți numele de utilizator, adresa de e-mail, parola, selectați serverul, sex, limbă de interfață, țara de reședință și de comandă și faceți clic pe "registru".

Înainte de a juca 11x11 joc on-line, este important să se știe că jucătorii echipei de fotbal are un set de caracteristici care afectează rezultatul final al meciului:

În 40 de ani, încetează să participe la meciurile de fotbal.

11x11 joc on-line oferă, de asemenea, membri ai echipei de fotbal atât de aptitudini speciale

11x11 manager de fotbal online are beneficii semnificative de peste alte jocuri similare. În primul rând, on-line de fotbal joc manager de 11x11 este foarte simplu, în normele sale pot fi sortate foarte repede, a petrecut doar câteva minute. Și în al doilea rând, pentru toate simplitatea ei, 11x11 on-line va afunda în acest distractiv de fotbal pentru a juca online, 11x11 nu te va lasa sa plece calculator, care este motivul pentru care a devenit atât de popular în rândul utilizatorilor de Internet.

Înregistrare 11x11 va permite să creați o echipă de fotbal de 18 de jucători. Va trebui să dezvolte o strategie și tactici de promovare, ca echipa, în general, și, în special, jucătorul individual. Un joc online 11x11 te pune obiectiv de a câștiga cât mai multe meciuri, învingând rivalii. 11x11 pentru a juca cu succes, veți avea nevoie pentru a construi stadioane și să ofere transferuri, oferă training, amicale și punctul culminant al jocului - turnee cu premii.

Ești nesăbuit, emoțional și gata să conducă echipa sa de fotbal la victoria? Începeți să jucați 11x11 chiar acum!

 

Toate cele mai bune jocuri online. Heroes Genuri Tags