Marcaje

Throne Kingdom at war

Joc Throne Kingdom at War

Throne Kingdom at war

Throne Kingdom at War

Merită monarhul să-și dea sufletul lui Dumnezeu, mai ales dacă s-a întâmplat brusc, pe măsură ce feudele și bătălia pentru tron u200bu200bîncep. Strălucirea coroanei de aur îi atrage pe cei demni și complet nedemni. În regatul Amaric, domnitorul a murit, ne lăsând în urmă nu doar moștenitorul, nici măcar nu s-a gândit la receptor. El a condus mulți ani și a ținut cont de mai multe terenuri simultan, iar după moartea sa totul s-a destrămat. Bine ați venit la jocul alternativ al Regelui Tronului Medieval la Război. Domnul descendenței are toate drepturile de a cere tronul. Dar un drum lung duce la atingerea obiectivului, pavat cu cadavre de dușmani, precum și la muncă creativă în beneficiul tuturor subiecților. După ghemuțe și feudiuri, regatul este în ruină, este timpul să vă gândiți să reînviați măreția trecutului și să construiți un imperiu puternic și puternic. Începeți să construiți clădiri și structuri, să ridicați educația cetățenilor la cel mai înalt nivel, construind Academia și desfășurând cercetări în cadrul acesteia pentru a avea acces la noi oportunități. Extindeți și reumpleți armata cu noi soldați: suliți, cavaleri, săgeți, cercetași, cavalerie. Antrenează-i și crește constant nivelul de luptă, nu cheltuiește bani și forțe. În primul rând, gândiți-vă să protejați orașul, pentru că inamicii vor încerca să atace fără greș. Lasă cetatea să devină impregnabilă. Cu toate acestea, nu există nimic veșnic și indiferent cum te întărești și te dezvolți, întotdeauna există cineva care este mai puternic. Prin urmare, este timpul să vă gândiți la aderarea la Uniune sau la stabilirea propriei Ordini. Cooperând cu vecinii, veți putea respinge orice dușman, oricât de puternic ar fi. Dar nu te încrede complet în toată lumea. Este necesar să vă gândiți strategic, având în vedere consecințele pașilor dvs., să nu comiteți acțiuni erupționale. Personificarea utilizatorului în joc va fi Eroul. El este comandantul principal al Domnului și cel mai apropiat asociat. Nu-ți lăsa șeful jos, îmbunătăți-te continuu, dobândind noi abilități, arme puternice. Conducând armata în campanii, Eroul o întărește și crește semnificativ șansele de victorie. Treptat, vei deveni puternic și aproape invincibil, dar acest lucru nu se va întâmpla în curând. Dar amintiți-vă că printre prietenii apropiați pot exista spioni inamici sau apostați care s-au vândut pentru un ban. Fii mereu la vedere, nu te lăsa pe tine și armata să fii luată prin surprindere. Justificați speranțele Domnului și ajutați-l să cucerească tronul pe care îl dorește. Caracteristicile jocului
• Grafică excelentă. Toate detaliile sunt clar vizibile, culorile sunt saturate, iar gradațiile culorilor ajută la distincția dintre unitățile altora și pământ. • Design de sunet armonios cu efecte speciale relevante. • Jucăria este prezentată în toate limbile de conducere, printre care și rusă. • Împreună cu o oportunitate gratuită de a dezvolta gameplay, este oferit conținut plătit. Vă ajută să treceți câțiva pași mai repede și să mergeți mai eficient spre obiectivul prețuit. Pentru cei care preferă să depășească dificultățile pe cont propriu, setările includ funcția de blocare a achizițiilor aleatorii. • Participanții își pot crea propriile comenzi sau se pot alătura celor existente. • Trebuie să finalizați sarcini, să participați la căutări și bătălii cu alți jucători. Ce să faci
Deși jocul a fost creat pentru dispozitive mobile, puteți de asemenea să descărcați Throne Kingdom at War pe computer. Ambele opțiuni au aspectele lor pozitive. Jucând pe computer, veți vedea ce se întâmplă pe câmpul de luptă în toată gloria și detaliile sale. Jucând însă pe o tabletă sau telefon, jucăria va fi întotdeauna alături de dvs., permițându-vă să participați la următoarea călătorie în orice moment. În timpul evenimentelor, se deschid noi oportunități în toate direcțiile:
• Nivelarea eroilor
• Construcții
• Dezvoltarea teritoriilor
• Minerit și producție de bunuri
• Abilitate militară
• Extinderea terenului lor
 
Jocul Tronul Regatului în Război oferă să adune și să armeze o armată formată din împușcături bine orientate, trupe asediate asertive, suliți curajoși, cavaleri dezinteresați și cercetași observanți. Fiecare tip de armată are nevoie de uniforme adecvate, dar trebuie îmbunătățit periodic pentru a crește șansele de victorie. Acest proces are un întreg lanț de acțiuni din extragerea resurselor, construcția de clădiri și producția de diverse obiecte. Cu cât te afli mai mult în evenimente, cu atât mai multe inovații aduce jocul Regatul Tronului în Război. Curând, nu se poate face față atacurilor inamicilor singuri. La un anumit moment, nu se poate face fără sprijinul aliaților și, prin urmare, se pot încheia în alianțe și vor lua bătălia împreună. Jucătorii au posibilitatea de a participa la luptele PvP și PvE, care vor avea un efect benefic asupra experienței. În vremuri de armistițiu, antrenați soldații, păstrându-i în formă bună în fiecare minut. Cercetările efectuate de oamenii de știință atrași de oraș de gloria bună a conducătorului său vor ajuta, de asemenea, să devină mai puternici. Construiți o Academie pentru ei și vor inventa dispozitive, poțiuni, materiale și tehnologii utile. Cu ajutorul lor, vei atinge noi culmi în materie de economie și îndemânare militară, făcând jocul Tron Kingdom la Var mai interesant. În plus, actualizările sunt publicate periodic la acesta, adăugând noi linii de complot.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more