Estsilon

Nume alternative: Escilon

Estsilon online - joc unic browser-based, public disponibil utilizatorilor gratuit. Aceasta este MMORPG-ul original (gen istoric) de joc. Proiectul este diferit calitativ de jocuri on-line actuale, așa cum creatorii au lucrat pentru a elimina diferite dezavantaje. Dragi jucători în Estsilone atrage nu numai o legendă interesantă, dar caracteristicile cheie vor uimi si incanta tine. Noțiuni de bază în lumea de oamenii cavernelor, ți se oferă posibilitatea de a se dezvolta și pentru a muta în noi domenii, în cazul în care perspectivele respective deschise mari, atractive. Deci, cum ar fi urmați de la trecut la viitor, simțindu-se la plăcerile și complexitatea vieții în diferite epoci.

Cerințe de sistem sunt minime. Computerul trebuie să fie instalat Windows (XP, Vista sau Windows 7). De asemenea, pentru jocul va avea nevoie de o placă de sunet, tastatura și mouse-ul. Când este conectat la Internet, puteți începe să se înregistreze și să se joace acest joc on-line Estsilon.

Estsilon de înregistrare on-line, veți face un locuitor din epoca de piatră. Nu trebuie să descărcați software-ul client. Inregistreaza-te Estsilon - proces simplu și rapid. Ai nevoie doar să se înregistreze un nou personaj, precizând următoarele informații:

1) Trebuie să introduceți numele de utilizator - cred că numele original de caracter

2) Precizați sex (masculin sau feminin)

3) Notați adresa de e-mail - dar numai ei real!

4) Introduceți parola - să încerce să vină cu mai fiabile

5) A se preciza data nașterii

După completarea formularului de inscriere, la stânga faceți clic pe Conectare Estsilon joc online devine disponibil pentru tine. Cunoaște adevărul și să înțeleagă adevărul de nemilos generos. , Care va fi mai potrivite pentru natura ta? Joc online Estsilon ajutor seama.

Pentru a înțelege cum să joace Estsilon să înceapă să treacă printr-un curs de formare pe rug. Cu succes a trece această căutare, câștiga punct de performanță creștere, plus unele lucruri utile. Când a terminat în mecanismul de joc, va fi capabil să viziteze toate locațiile disponibile. Estsilon joc on-line include ambele locații supraterane și subterane.

Aerial - un continent, insula și marea, și a apelor subterane - un labirint. În toate locurile, va întâlni o varietate de animale, din care se încadrează periodic resurse care ar trebui să fie selectate. Din moment ce totul în acest joc va trebui să creați-vă propriile resurse, precipitate utile pentru a crea unguente, face haine și arme. Dar o privire mai atentă la el mai târziu.

Deci, ne-am dat seama în cazul în care acțiunea de joc. Principalul habitatul este un sat peșteră de sălbatici. Aici sunt următoarele locații:

- Foc de tabara

- Pestera lider rideable

- Pestera de Spirits

- Masterat Cave

- Battlefield

- Shack Antistesa

- Shopping altar

- Temple Opifeksa

- Peșteră de gheață.

În plus față de aceste locuri, aveți acces la un sat de pescuit de unde puteți cumpăra o barcă și du-te sarcină căutare.

Pentru a reda Estsilon nevoie pentru a alege modul în care doriți să vedeți caracterul său. În joc Estsilon războinici prezente si vrajitori. Ei au caracteristici și abilități distinctive.

Parametrul principal de războinic - fizicul. De asemenea, trebuie să aibă grijă cu privire la creșterea furie și de calificare.

Magii accentul pe raționalitate. De asemenea, acest lucru va asigura că cu nivelurile de creștere ar putea pune lucrurile magice dorite.

După cum sa menționat deja, se va crea lucrurile necesare pentru tine. Estsilon - o luptă continuă pentru supraviețuire și, desigur, nu va supraviețui în această lume cu mâinile goale. Resurse doar set, dar au prins nimic, va aduce în minte, înainte de a deveni un lucru util. În acest joc on-line furnizate următoarele resurse: o varietate de plante, ciuperci, rădăcini, pietre, crengi, precum și cei care au renunțat la animale. Aveți posibilitatea să le utilizați numai după identificarea Peștera spiritelor. După identificare se poate, de exemplu, pentru a face unguent (daca stii reteta), schimbul de resurse se pentru ceva mai mult este necesar sau doar mânca și de a îmbunătăți această caracteristică.

Jocul are, de asemenea, moneda - crustacee. Dar se pot face bani cu ajutorul comerțului tuturor aceleași resurse sau stăpâni o profesie. Dacă vă place munca pașnică, să devină un șaman sau vrăjitor. În acest caz, serviciile tale vor fi bine plătit.

Cu toate acestea, creatorii au avut grijă de sistemul de luptă. Participa la luptele de grup cu alți jucători și cu animalele, precum și doar în dueluri. Vă va servi ca o piatra de arme, cuțite, topoare, bastoane, bastoane. În care lupta nu va veni, nu este întotdeauna o să câștige! Ridica cu siguranță la faima și să câștige experiență, atât de necesare pentru continuarea în continuare a modului.

Practic joc on-line constă în a face sarcinile quest. Totul începe cu primul foc căutare obținute de la Virtus. Locuri de muncă viitoare va fi de a lua pe bătrân Antistesa. Mai mult jocul, mai multe quest-uri. Cu fiecare nivel sunt din ce în ce mai interesante și variate.

La nivele juca jocul online Estsilon poate trece de la o epocă la alta. Și fiecare nivel are propriile avantaje și caracteristici. De exemplu, pentru nivelul de vrajitori depinde de cantitatea de mana pe unitate de rezonabil. Warriors la nivel 5 poate provoca pe instructorii de luptă și de masterat de șoc sau subterfugiu. Caracteristică a Nivelul 4 este considerată o oportunitate de a îmbunătăți abilitățile profesionale pe ea. Du-te prin și să evalueze toate aceste niveluri extraordinare, bucurați-vă de atmosfera din lumea antică, o călătorie fascinantă a lungul secolelor - toate acestea și joc mai mult on-line vă oferă Estsilon.

Alăturați-vă în Estsilon joc disponibile pentru toată lumea. Această lume misterioasă este gata să vă urez bun venit! Bine ati venit la spațiile virtuale interesante! Să joc vă va oferi cu siguranță o mulțime de distracție!

 

Toate cele mai bune jocuri online. Heroes Genuri Tags