Marcaje

Escilon

Nume alternative: Escilon

Escilon este un joc de browser disponibil gratuit pentru publicul utilizatorilor. Acesta este un joc original MMORPG (gen istoric). Proiectul este diferit calitativ de jocurile online actuale, deoarece creatorii au avut probleme să elimine diverse tipuri de neajunsuri. Dragi jucători, Escylon nu va fi atras doar de o legendă interesantă, ci și de caracteristici cheie care vă vor surprinde plăcut și vă vor încânta. Intrând în lumea oamenilor de peșteri, aveți ocazia să vă dezvoltați și să vă deplasați în lumi noi, unde, în consecință, se deschid perspective mari, tentante. Astfel, se pare că urmați din trecut în viitor, simțind farmecele și complexitățile vieții în diferite epoci.

Cerințele de sistem pentru joc sunt minime. Windows (XP, Vista sau Windows 7) trebuie instalat pe computer. De asemenea, veți avea nevoie de o placă de sunet, tastatură și mouse pentru a juca. Dacă aveți o conexiune la Internet, puteți să vă înregistrați și să începeți să jucați jocul Escylon online.

Înregistrarea online

Escilon vă va face un locuitor al epocii pietrei. Nu este nevoie să descărcați programe client. Înregistrarea Escylon este un proces simplu și rapid. Trebuie doar să înregistrați un personaj nou scriind următoarele date:

 1. Trebuie să introduceți o autentificare - creați un nume original pentru personajul dvs.
 2. Indicați sexul (masculin sau feminin)
 3. Înregistrați adresa dvs. de e-mail, dar numai cea reală!
 4. Introduceți parola, încercați să veniți cu mai fiabile
 5. Introduceți data nașterii

După completarea formularului de înregistrare, rămâne să apăsați butonul Conectare și jocul Escylon online devine disponibil pentru dvs. Cunoaște adevărul celor magnanim și înțelege adevărul nemilos. Care ar fi mai potrivit pentru natura ta? Jocul online Escylon te va ajuta să-ți dai seama.

Pentru a înțelege cum ar trebui să joace Escylon, trebuie mai întâi să urmezi un curs de pregătire la Bonfire. După finalizarea cu succes a acestei căutări, veți câștiga un punct de impuls de stat, plus câteva lucruri utile. Când înțelegeți mecanismul jocului, veți putea vizita toate locațiile disponibile. Jocul online Escilon include atât locații supraterane cât și subterane.

Pământul de suprafață este continentul, insulele și mările, iar subteranul este un labirint. În toate locurile vor exista o varietate de animale, din care se elimină periodic resurse, care ar trebui colectate. Având în vedere că trebuie să creați singur totul în joc, resursele care au căzut vor fi utile pentru crearea de unguente, pentru a face haine și arme. Dar vom arunca o privire mai atentă asupra acestui lucru mai târziu.

Asadar, ne-am dat seama unde are loc jocul. Principalul habitat al sălbaticilor este satul Peștera. Aici se află următoarele locații:

 • Bonfire
 • Călăria șefului călărit
 • Pestera Spirit
 • Cave de Masters
 • Battlefield
 • Coliba Antistes
 • Altar comercial
 • Templul Opifex
 • Peștera de gheață
Pe lângă locurile de mai sus, vi se oferă acces la Satul de pescuit, de unde puteți cumpăra o barcă, precum și să efectuați o sarcină de căutare.

Pentru a juca Escylon, trebuie să alegeți cum doriți să vă vedeți personajul. În jocul online Escylon, există războinici și magicieni. Au caracteristici și abilități distinctive. Principalul parametru pentru un războinic este fizicul. De asemenea, va trebui să aveți grijă să creșteți furie și dexteritate. Magii pun accent pe inteligență. În plus, va trebui să vă asigurați că, odată cu creșterea nivelurilor, puteți pune obiectele magice necesare.

Așa cum am menționat deja, vei crea singur lucrurile necesare. Escilon este o luptă continuă pentru supraviețuire și în mod natural nu veți supraviețui în această lume cu mâinile goale. Există doar o mulțime de resurse, dar, după ce ai obținut ceva, va trebui să o perfecționezi înainte să se transforme într-un lucru util. În acest joc online, sunt furnizate următoarele resurse: diverse plante, ciuperci, rădăcini, pietre, ramuri, precum și cele căzute de la animale. Le puteți folosi numai după identificarea în Peștera Spiritelor. După identificare, puteți, de exemplu, să faceți un unguent (dacă știți rețeta), să schimbați resursa cu ceva mai util sau pur și simplu să o mâncați și să creșteți această statie.

Există, de asemenea, o monedă în joc - Shells. Puteți câștiga bani, tranzacționând cu aceleași resurse sau prin stăpânirea unei profesii. Dacă vă place munca pașnică, deveniți șaman sau maestru. În acest caz, serviciile dvs. vor fi bine plătite.

Cu toate acestea, creatorii au avut grijă de sistemul de luptă. Participați la bătălii de grup cu alți jucători și animale, precum și doar în dueluri. Armele tale vor fi pietre, cuțite, topoare, bastoane, bâlci. Orice bătălie ai intra, încearcă întotdeauna victoria! Încercați-vă cu încredere în vârful faimei și câștigați experiența atât de necesară pentru a vă continua calea.

Basic, jocul online constă în finalizarea sarcinilor de căutare. Totul începe cu prima căutare Campfire primită de la Virtus. Alte sarcini pe care le veți lua de la bătrânul Antistes. Cu cât joci mai mult, cu atât mai multe căutări. Cu fiecare nivel devin mai interesante și mai variate.

În ceea ce privește nivelurile, jucați jocul online Escylon, puteți trece de la o epocă la alta. Și fiecare nivel are propriile sale avantaje și caracteristici. De exemplu, pentru magicieni, cantitatea de mană pe unitatea de inteligență depinde de nivel. Războinicii până la nivelul 5 pot chema instructori și stăpâni de greve sau evaziuni pe câmpul de luptă. O caracteristică a celui de-al patrulea nivel este posibilitatea creșterii abilităților profesionale pe acesta. Pentru a trece și a evalua toate aceste niveluri extraordinare, bucurați-vă de atmosfera din lumea antică, faceți o călătorie fascinantă în epocă, toate acestea și multe altele vă sunt oferite de jocul online Escylon.

Înregistrarea în jocul Escylon este disponibilă tuturor. Această lume misterioasă este gata să vă primească! Bine ați venit la vastitatea virtualității emoționante! Lasa jocul cu siguranta sa iti ofere multa placere!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more