Marcaje
jocuri cu bule

jocuri cu bule

Locul de joacă este plin de bule colorate, bomboane, bijuterii, fotografii – este face semn să joace jocuri online gratuite bile. Ele apar în partea de sus a zonei de joc, sau roti pe axa de evacuare șarpe. Fiecare joc necesită logica, viteza si precizie. Bile va fugi de la tine în labirint, dar altele au nevoie de ajutor pentru a ieși din capcana. În acest scop, este de a găsi o cale de a distruge – lovind structura în locul potrivit, veți vedea cât de restul detaliilor, de asemenea, sunt în scădere. Aici veți găsi opțiuni pentru Zuma, Linii 98, comorile Atlantis, și aventura fuzzies.

4.5 1 2 3 4 5 (Total 11)

Jocuri jocuri cu bule după categorie:

Bile joc – este o filozofie întreg

Jocuri online cu bule Jocuri online cu bule Toate au cunoscut de mult ca bilele pentru a juca on-line tuturor dependent, care este pe Internet. Ei pot juca nu doar online, dar, de asemenea pentru a descărca pe computer, tabletă și mobil telefon, pentru a include momentul potrivit. Chiefs au cunoscut de mult ca angajații lor sunt de lucru în birou pentru o petrec timpul pe place de jucării și nu au nimic împotriva ei, în cazul în care activitatea nu suferă. Mai mult decât atât, sefii s-au fericit să-și petreacă timpul fotografierii și reamenajarea bilele de pe terenul de joc. Blocat într-o linie sau & ndash ridicare; până vine momentul pentru a elibera sau de cumpărare, de ce nu petrece timp întrebam, – marmura pentru a juca on-line? Un prieten este târziu pentru o programare? Vino la salvarea tuturor bile de aceeași.

Este simplu în distractiv sa esență, că poate capta atentia. Totul începe cu acțiuni elementare, dar, treptat, nivelurile devin mai complexe, iar bonusurile acumulate aduce noi oportunități. Toate jocurile bile construit pe mai multe principii de recunoscut:

  • Snake pe similitudinea de joc zuma
  • Formarea linii de bile
  • Distrugerea acestora prin intermediul pistolului

Selectați modul în care jocul

După cum ați văzut, poți să te joci în moduri diferite, și toate dintre ele sunt la fel de dezvăluite pe site-ul nostru. Nu este ca o varianta a interesant, pentru că fiecare are propria particularitate. Bile poate rula un șarpe, zvârcolindu-și încearcă să ascundă în casa. Asta acționează ca Zuma și distractiv ei. Dar nu ar trebui sa lase bilele aliniat într-un lanț, a ajuns la adăpost. Ai un pistol, încărcat cu bule colorate, astfel încât acestea să te și grupul, care coincide cu culoarea shell trage. Și când va câștiga unele privilegii, puteți utiliza bile-bombe, mixere, și celălalt.
Puteți juca bile gratis, reamenajarea le pe site-ul, astfel încât să construiască un grup de aceeasi culoare. Acesta poate fi liniară și linia întreruptă. Italice fixare obiecții, mutați-l mai aproape de bilele de acumulare monocrom. Este de dorit ca acest grup a fost mai numeroase – astfel încât să câștige mai multe puncte, să efectueze sarcini suplimentare și de a lua rapid la finalizarea caracteristicile sale utile. Ca astfel de obiecte poate nu numai acționa ca margele, dar cele mai multe nici o poza. Și dacă unele jucării arata simplu, jocul este cu adevărat necesar în alte minte analitică. Un exemplu este versiunea de linii 98.

 

Jocuri online cu bule Jocuri online cu bule

Din nou, în timpul jocului bile on-line, avem nevoie de un pistol sau ceva de genul asta armă. Dar acum bile noastre static și apar în partea de sus a ecranului. Este necesar pentru a distruge un singur grup de culoare, ca un nou. Lovitură nereușită agrava doar situația, toate fructele de noi obiecte. Dar lunetist clar zona și să câștige o mulțime de puncte. În loc de bile pot servi o varietate de chipuri, fructe, inima, animale mici, cuburi, bijuterii.

Dă fiecare joc de calculator bile!

Astfel o modalitate de a se distra cum ar fi totul, opțiuni de gameplay sunt nenumărate. Puteți deveni chiar dependent de versiunile non-tradiționale, în bile distractiv. Știi, este imposibil să se rupă de la procesul de ambalare folie cu bule trântind, iar acum este prezentat în versiunea online.
Este posibil pentru a prinde bule cu sirena în aer – baloane, joaca cu bile de spațiu, discuri de neon și biliard joc sau o versiune extremă a bowling. Acesta poate fi, de asemenea bulgări de zăpadă, bombe și bile zombie. Fire sunt proiectate pentru cele mai diferite împrejurimile: templele antice, lumile pierdute, țările exotice, orașul vechi, Olympia, și de alți dumnezei.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more