Marcaje
Jocuri Logice online,

Jocuri Logice online,

Logica ne ajuta sa ia deciziile corecte, și jocuri online gratuite logic – Juca pentru a te distra și de a dezvolta abilități existente. Numai cu ajutorul logicii veți petrece familie de oi la casa, ajuta melc timp Bob pentru a ajunge la bunicul coajă, proteja fiabil castel, va extrage comoara intr-o pestera cu o sclipire si un pic, și de multe victorie timp premnozhestvo la tic-tac-toe, hărți, luptă mare și șah . Logic – este abilitatea de a planifica și anticipa. Ea a înzestrat cu oameni curioși, iar această calitate poate fi îmbunătățită continuu cu noi locuri de muncă de coaching.

4.3 1 2 3 4 5 (Total 18)

Jocuri Jocuri Logice după categorie:

logica Jocuri online pentru toate ocaziile

Jocuri Logice online, Chiar și jucătorii care preferă jocurile active cu lupte și aventuri, iubesc pentru a juca jocuri online, pentru logica gratis. Chiar dacă ei nu participă la această categorie specială în principalele distracțiile lor este întotdeauna un element de probleme logice. Nu Walker nu este fără un mecanism de colectare de locuri de muncă, sau a alerga pentru a evidenția designul labirint. Nici o logică nu poate învinge inamicul, și nu pentru a găsi un punct de ardere adecvat. Chiar apărarea castelul, armata trebuie să fie plasate în perimetrul astfel încât inamicul pe orice zonă care vine sub foc.
Jocuri online Jocuri Puzzle preda discret gândire flexibilă. Cu ei vă va învăța cum să alegi tactica dreptul urma, anticipând rezultatul. Și pentru a face stiinta de jocuri interesante sunt prezentate într-o varietate de subiecte.

  • clasice: dame și șah, mahjong, linie, Sudoku, tic-tac-toe, luptă mare
  • Colectarea Pipeline și mecanisme, alchimie
  • Puzzle-uri și tag-ul
  • Trecerea labirint
  • Jocul a
  • produse prime: Catapulta, ricoșeu, structura în mișcare
  • Cauta: obiecte de ieșire

Știm că vă veți bucura de

Jocuri Logice online,

Jocuri Logice online, Aceasta este coloana în care simt confortabil, fete și băieți. Fiecare gusturile exigente va fi mulțumit, pentru că putem juca jocuri de puzzle pentru începători și gânditori guru minții raționale gratuite.
Tinerii pot construi un tren cale ferată și ghida pe pânză evitând în același timp de coliziuni; aterizeze avionul la aeroport; manevra între meteoriți care se încadrează navetă spațială. Sau du-te la timpuri preistorice, când dinozaurii condus și de a salva de stabilire a ouălor de distrugerea ultimului soparla. De asemenea, ei invata prin ce legi fizice plasa de multe lucruri și dat cunoștințe noi, calcula viteza si directia de obiecte pe care le-au atins scopul.
Jocuri Puzzle pentru fete va face procesul de transformare sau de recoltare de ajutor. Înainte de a încerca pe o rochie, trebuie mai întâi găsit în camera, în cazul în care o mulțime de lucruri fără el. În același timp, și la planare ordine, de raspandire lucruri pe rafturi, sertare, umerașe pentru haine și noptiere.
obiecte jucători foarte tineri au găsit reveni la locurile lor. După cum se vede în camera arăta ca o buclă jucărie,-l trimită înapoi prin glisarea mouse-ului. Observație lecție faci, si daca grăbește-te și pentru a îndeplini în timp, ea va aduce beneficii suplimentare.

jocuri logice Heroes așteptare pentru tine

Jocuri Logice online, Jocuri Logice online,

Este frumos să se întâlnească cu personaje de desene animate, serii de benzi desenate, manga și anime, sau vedea noile personaje care visează să te cunosc.
Fixico arată casa lor și să învețe tehnici de reparații, care leagă detaliile. În melcul lui Bob o mulțime de afaceri neterminate și el este fericit dacă vă oferim asistență dumneavoastră. Uneori devine confuz și nu știe cum să găsească drumul cel bun. În cazul în care este apa mea Probleme cu conducte – ei bloca și coroda, și el iubește să înoate. Ajuta-l pentru a rezolva toate problemele de jocuri de puzzle online pentru drum liber.
Ovine și din nou pierdut pentru a le multe obstacole! Sfaturi va ajuta să le răcească pentru a ieși din necaz și să găsească drumul lor de origine. Veți fi încântat de The Simpsons, Smeshariki, Sponge Bob, străinul Pou, Peppa porc, urși și multe alte țări vecine.
Toată lumea ar trebui să fie într-un fel le ajuta să se stabilească puzzle, amintiți-vă locația de imagini sau o combinație, să se retragă din labirint și tehnica corectă. O mulțime de muncă, deși ... Este un joc, acest loc de muncă? Deci, să se distreze în timpul zilei, dimineața și seara, în timpul săptămânii și la sfârșit de săptămână, în zilele de sărbătoare și, după a făcut lecțiile, în orice moment al anului. La urma urmei, să fie inteligente, atât de cool, și este ușor să fii cu noi!

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more