Marcaje
Jocuri pentru baieti

Jocuri pentru baieti

Racing, voynushki, lupta, aventura, constructii, sport – toate jocurile online pentru baieti. Aici puteți juca, monstri uciderea, extraterestri, sau doar inamici inamic batalion. Construi un castel, recruta soldați controla robotul. Există total jucării nesăbuit, în cazul în care o mare de sânge și distrugere. Puteți deveni un lunetist sau un vanator de recompense, ninja kamikaze și transformator. Ia-o mulțime de Parașutism și acționare rezervoare, dar cu Superman efectua fapte eroice. Atunci du-te într-o călătorie și de a descoperi o nouă galaxie.

4.1 1 2 3 4 5 (Total 16)

Jocuri Jocuri pentru baieti după categorie:

Jocuri pentru baieti – războaiele noastre sunt în siguranță

Jocuri pentru baieti Jocuri pentru baieti ceea ce este cel băieți dragoste? Desigur, jocuri cu mingea, iarna merrymaking activ, voynushki aventură imaginară. Le place să își asume riscuri, să fie ridicat și lupta. Tot ceea ce și mai multe jocuri preparate pentru băieți on-line.


Avem arme de calibru diferite și de alimentare de la cluburi primitive, praștii și huliganism instalațiilor cu laser dezintegrator moleculare in nave spațiale. Am organizat pentru ce lupta cu dragoni, dar ele pot fi destul de îmblânzit, și ei vă va ajuta în lupta cu alte monștri.

 

apăra castele și turnuri, construirea roboți în perimetrul. Lansarea unei rachete în spațiu, în căutarea de noi planete și să le instaleze dominația lor. Sau încheiate cu noii vecini ai tratatului de pace și a relațiilor comerciale Naladte.


Arata puterea ta de box, karate, sau du-te în stradă virtuale pline de bande de huligani. Orice element devine arma ta, și o va trebui să reziste împotriva echipei. Chiar holuri școală nu sunt sigure, deoarece elevii au fost împărțiți în grupe și se luptă între ele. Proteja teritoriul de la invazia de străinii arogant.


Jocuri pentru baieti Jocuri pentru baieti Fii Pirates – mărilor furtuna și nave pașnice. Ia nave urcat, explora harta comorii săpat comori, dar nu pas pe zonele minate. Aranja arme schimb de focuri, a aruncat nucleul unei nave inamice, și să se joace într-o bătălie mare reală.

  Ia in sport

Selectați an, echipamente sportive și veți fi complet echipate pentru orice condiții. Racing de la foarte simplu de curse ale viitorului rândul său, un plictisitor ore seara de excitare, mai ales daca invitați să joace un alt. Pista va fi orașul, de urmărire auto, munte, spatii de apă, aer și a terenurilor agricole spațiu.
cuceri pante înzăpezite schi, snowboarding, săniuș și toboganul. Trage la tinte, juca tenis mari și mici, pentru a arunca mingea în coș, sau să învețe să joace volei pe plajă. În săritură în lungime, bolta pol și a devenit un alergător pe distanțe lungi, și atunci când obosit de active sport, joacă fotbal de masă sau biliard.

Jocuri pentru baieti Jocuri pentru baieti Daca vrei aventura, să fie pregătiți pentru orice

Jocuri de aventura pentru baieti pot fi numite Adventure. În fața uneia dintre personajele poate merge în căutare de drumul spre casa, și puteți uita de confortul de acasă și să se străduiască pentru a merge în cazul în care pericolul.
Dacă nu se tem de stricați vampiri, zombie, vârcolaci și kosmitov, lovit la drum, chiar dacă nu aveți arme – pe drum în mod necesar ceva apărut. Foc și apă, Papa Louis, Mario și Sonic, McCoy, eroi de benzi desenate, și multe alte eroi curajos luptă împotriva creaturi periculoase, colecta artefacte, rezolva puzzle-uri, labirinturi trece.

Jocuri online pentru baieti de toate varstele

baieti Uneori mici care încearcă să pară mai în vârstă și ia distractiv provocator cu un număr de reguli complicate, setările și metode de control. Dar adulții nu minte jucători să se distreze în jucăria rapidă cu un minim de convenții și trecere rapidă, simțul umorului și naivitate copilărească. Jocuri pentru baieti de pe site-ul nostru permite, fără excepție, toți jucătorii găsi direcția lor, fie:

  • Fly
  • Lupta
  • jocuri logice
  • Adventure
  • Strategia economică
  • Sport
  • Roboți
  • Fotografiere
  • Adventure

Toate rubricile sunt actualizate în mod constant noutăți de divertisment, care, desigur, disponibile pentru a vă gratuit. Vă dorim o distracție interesantă, dar ca te joci, vom continua să căutăm ceea ce mai surprinde.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more