Cioburi de Dreams

Nume alternative: Cioburi de Dreams

Cioburi de Dreams on-line - este un joc de rol bazat pe browser-ul gratuit, face folosind flash. Jocul nu necesită client de download, dar pentru a împuternici și de a îmbunătăți jocurile decorate cu multă culoare, a fost dezvoltat un program de client, care, dacă se dorește, poate fi descărcat.

În Cioburi de Dreams joc online te arunca cu capul într-o lume virtuală întunecat și înfricoșător, format după catastrofa universal devastator, în cazul în care confruntarea dintre cele două părți, care sunt menționate ca Imperiul și Heath, între care ura etern și dușmănie.

În scopul de a intra în această lume, trebuie să fie înregistrate inițial în joc fragmente de vise. Va trebui să introduceți adresa de e-mail și parola pentru a accepta condițiile de înregistrare.

După Cioburi de înregistrare ale Dreams, veți obține într-un joc în cazul în care sunt încurajați să treacă de primul loc de muncă de conducere pe care le va prezenta elementele de bază ale jocului și interfața. Acest post oferă nu numai abilități practice, dar, de asemenea, o cantitate suficientă de experiență.

Cioburi de Dreams joc online vă oferă pentru a alege o clasa de caractere pentru svogo. Le în acest joc, doar patru pentru fiecare dintre părțile aflate în conflict (4 clase pentru Imperiului și pentru clasa a 4 Wasteland): Warrior, Thief, preot, și Mage.

Joaca de joc Cioburi ale Dreams on-line, puteți elibera până la zece niveluri pentru a schimba clasa ta la Academia (Village of Mist). După a zecea nivel, pentru o schimbare de clasă, va trebui să plătească o anumită sumă.

Deci, după ce sunteți deja familiar în cioburile de Dreams on-line și a ajuns la al doilea nivel, se ajunge la satul de Mist, în cazul în care acesta este deja pregătit pentru tine o multime de locuri de muncă. Aici puteți oferi dumneavoastră aventurier servicii Hunter, Blacksmith, personaje dubioase, pescari, hangii, și ministrul de Dorion. În plus, vă veți întâlni cu Sage ukoma, miner vechi și vechi Caspar, care locuiește în suburbii. Executarea cu succes a sarcinilor lor, vă va oferi posibilitatea de a obține aproape de trecerea la nivelul următor!

La al cincilea nivel, veți obține primele puncte care pot fi distribuite între parametrii. Prin modificarea acestor setări, vă afectează caracterul de următoarele caracteristici:

Putere - acest corp la corp-putere lovind și capacitatea totală a caracterului;

Agility - o șansă și Dodge șansa de a trece pe jucător greva critic;

Build - impact asupra starea generala de sanatate si vitalitatea;

Hit - o șansă de a lovi cu corp la corp (pentru toți jucătorii) și variat (pentru arcuri și unele vrăji)

Noroc - e sansa critic grevă și crește șansele de a obține producția de monștri / cufere;

Intelligence - este suma totală de caracter mana.

Toate propus în cioburi din visele quest-uri de jocuri online, vă va oferi nu doar o cantitate solid de experiență și bani, dar, de asemenea, o varietate de lucruri care facilitează playthrough mai departe.

Cioburi de vise în joc va fi foarte interesant, pentru că, la momentul prevăzut patruzeci nivele de caractere.

A juca acest joc online, cioburile de vise, va fi nevoie pentru a merge la temnita - acestea sunt locurile în care există monștri foarte grave, înfrângerea pe care le primesc compensații sub formă de minerit bogat și premii pentru locul de muncă.

În cioburi din visele joacă oferit în mai multe versiuni Dungeons

Dungeons pentru o singură trecere - destinate pentru un singur jucător, dar trebuie remarcat faptul că nu există luptă lupte dure pe suprafata. Aici Monsters puternic, ei au adesea abilități unice și de atac în grupuri.

Temnițe Group (care nu sunt destinate pentru trecerea numai) - aveți nevoie pentru a asambla un grup de jucători la nivelul dorit, să stoc pe o varietate de poțiuni și mâncare, iar apoi poti sa te duci pe o aventură.

Joaca cioburi de vise, personajul care are o anumită cantitate de rubine, poate crea un clan, dar ar putea fi singurii care aparțin uneia dintre părți (Empire sau Wasteland). Țineți minte că clanul să ia jucator de pe altă parte, este imposibil, precum și schimba direcția sa, în timp ce în clanul. Aceasta se poate face numai după eliberarea din clanul.

La încheierea revizuirii, eu va spun acest lucru: jocul este demn de atenție și de cioburi de înregistrare Dreams va permite să vă apuca de treabă în această lume fantastică!

 

Toate cele mai bune jocuri online. Heroes Genuri Tags