Marcaje

Fragmente din vise

Nume alternative: Fragmente de vise

Shards of the Dreams online este un RPG gratuit bazat pe browser realizat cu ajutorul flash-ului. Jocul nu necesită descărcarea clientului, ci pentru a extinde posibilitățile jocului și a îmbunătăți designul colorat, a fost dezvoltat un program client, care, dacă se dorește, poate fi descărcat.

În jocul online Shards of Dreams, te vei cufunda într-o lume virtuală întunecată și înspăimântătoare, formată în urma unei catastrofe universale devastatoare, unde există o confruntare între două părți, denumite Imperiu și Pustie, între care există ura eternă și dușmănie.

Pentru a intra în această lume, trebuie mai întâi să treceți prin Înregistrare în joc Shards of Dreams. Va trebui să introduceți adresa de e-mail și parola, să acceptați condițiile de înregistrare.

După ce înregistrați Shards of Dreams, intrați în joc, unde sunteți invitați să finalizați prima sarcină de antrenament, care vă va prezenta elementele de bază ale acestui joc și interfața. Această misiune oferă nu numai abilități practice, ci și o cantitate suficientă de experiență.

Jocul online

Shards of Dreams, te invită să alegi o clasă pentru personajul tău. Există doar patru dintre ele în acest joc pentru fiecare parte în război (4 clase pentru Imperiu și 4 clase pentru Pustie): Războinic, Hoț, Preot și Mag.

Jucați jocul Shards of Dreams online, puteți schimba clasa în Academy (Mist Village) până la al zecelea nivel gratuit. După al zecelea nivel, pentru a schimba clasa, va trebui să plătiți o anumită sumă.

Așadar, după ce v-ați obișnuit deja cu Shards of Dreams online și ați ajuns la al doilea nivel, vă aflați în satul Mists, unde multe sarcini v-au fost deja pregătite. Aici puteți oferi serviciile dvs. de aventurier Vânătorului, Fierului, Personalității Întunecate, Pescarului, Păstrăvului și Slujitorului lui Dorion. În plus, vă veți întâlni cu Sage Uk, Old Miner și bătrânul Kaspar, care locuiește la periferie. Finalizarea cu succes a sarcinilor lor vă va oferi posibilitatea de a vă apropia de trecerea la nivelul următor!

La al cincilea nivel, veți primi primele puncte, care pot fi distribuite între parametri. Modificând acești parametri, afectați următoarele caracteristici ale caracterului:

Strengă este forța grevei corpului corpului corpului și capacitatea totală de transportare a personajului;

Agility este șansa de a se evita și șansa de a trece un hit critic asupra jucătorului;

Physique afectează starea generală de sănătate și rezistența jucătorului;

Animitatea este șansa de a lovi corpul corpului de corp (pentru toți jucătorii) și de rang (pentru arcuri și unele vrăji);

Norocul este o șansă critică de succes și crește șansa de a obține pradă de la monștri / piepturi;

Intelligence este cantitatea totală de mana a unui personaj.

Toate căutările online oferite în joc Shards of Dreams vă vor oferi nu doar o cantitate solidă de experiență și bani, dar și diverse lucruri care facilitează trecerea ulterioară a jocului.

Va fi foarte interesant să joci Shards of Dreams, deoarece în acest moment există patruzeci de niveluri ale personajului.

Jucați jocul online Shards of Dreams, va trebui să mergeți la temnițe - acestea sunt locații în care există monștri foarte serioși, după ce ați câștigat, veți primi compensații sub formă de loot bogat și recompense pentru sarcini.

Shards of the Dreams oferă mai multe variante ale temniței:

Dungeons pentru trecere solo - proiectat pentru un jucător, dar trebuie remarcat faptul că bătăliile sunt mai dificile decât bătăliile la suprafață. Aici Monștrii sunt mai puternici, au adesea abilități unice și atacă în grupuri.

de temnițe de grup (nu sunt concepute pentru a fi completate singur) trebuie să adunați un grup de jucători de nivelul necesar, să vă aprovizionați cu diverse poțiuni și mâncare, apoi puteți merge în aventuri.

Play Shards of Dreams, un personaj care are o anumită cantitate de rubine își poate crea propriul clan, dar poate avea doar cele care aparțin uneia dintre părți (Empire sau Wasteland). Rețineți că nu puteți accepta un jucător din cealaltă parte într-un clan și că nu puteți schimba partea în timp ce vă aflați într-un clan. Acest lucru se poate face numai după părăsirea clanului.

La sfârșitul recenziei, voi spune următoarele: jocul este demn de atenție, iar înregistrarea Shards of Dreams vă va permite să vă cufundați în această lume fantezie!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more