Marcaje

Age of Conan - Hyborian Adventures

Nume alternative: Age of Conan, Conan Era

Online Joc Age of Conan - Hyborian Adventures va permite să vă apuca de treabă în lumea antică plină de puzzle-uri și de aventură, ca acțiunea în joc are loc la puțin timp după aderarea Conan. O trăsătură distinctivă de Age of Conan - Hyborian Adventures on-line, de la alte jocuri on-line în stil MMORPG-ul este faptul că joc online, puteți completarea doar un curs de formare, și după întâlnirea cu Conan el însuși pentru a atinge un nivel de 20 de caractere. Înainte de a începe să joci jocul Age of Conan - Hyborian Adventures online, trebuie să vă înregistrați pe site-ul și cumpăra jocul. Alăturați-vă în joc Age of Conan - Hyborian Adventures nu este foarte complicat. Selectarea de la tab-ul de start, initiala pentru a cumpăra jocul Age of Conan - Hyborian Adventures on-line, faceți clic pe butonul pentru a cumpăra jocul on-line. Apare în fața noastră fereastra de înregistrare. Pentru a vă înregistra aveți nevoie să completați informațiile dvs. personale: pentru a introduce un nume de utilizator unic, parola, adresa de e-mail și citiți politica și utilizarea de acord de licență date cu caracter personal cu utilizatorul final, dacă doriți să vă înscrieți pentru oferte speciale de la Funcom și faceți clic pe Înregistrare. În continuare vom ajunge la pagina a doua a înregistrării de Age of Conan - Hyborian Adventures, în cazul în care va trebui să faceți clic pe link-ul pentru a descărca clientul pentru Age of Conan - Hyborian Adventures joc on-line. Din această pagină vă puteți conecta la contul dvs. făcând clic pe butonul corespunzător. În Age of Conan - Hyborian Adventures înregistrare se termină instala clientul jocului.

Înainte de a începe să joci on-line joc Age of Conan - Hyborian Adventures va trebui să alegeți un erou. În acest joc, toate rasele - umane, nu sunt elfi și orci. Online Age Game of Conan vă permite să selectați un caracter din rase disponibile akvilonets, Cimmerian sau stigiets. Selectați o rasă își pune amprenta nu numai pe aspectul personajului, dar, de asemenea, pe clase disponibile. Jocul vă permite să creați o imagine unica a caracterului, și în afară de selecție standard de setări în Age of Conan aveți posibilitatea de a adăuga o serie de cicatrici, tatuaje sau rupe nasul. Joc personajul tău va începe ca un sclav, care a fost într-un naufragiu în bucătărie, urmată de o pierdere de memorie. Înainte de a intra în modul de multiplayer a jocului, va trebui să joci Age of Conan - Hyborian Adventures in modul single-user, tu și personajul tău va fi introdus în lumea din jurul lor, realizați câteva quest-uri și chiar câștiga un stol de maimuțe. Toate locurile în cazul în care aveți pentru a finaliza quest-uri în Age of Conan - Hyborian Adventures marcat pe harta, pentru a permite gameplay-ul mai repede, și bucurați-vă povestea.

Atenție specială în Age of Conan - Hyborian Adventures merita sistem de luptă. Jocul vă permite să alegeți exact unde să lovească caracter: înainte, la stânga sau la sistemul de combo-dreapta și de master (serie de atacuri în anumite domenii, care, în unele cazuri, este format din cinci combinații). Meslin pumn Combo s-au dovedit fatale în acest scop, atunci eroul tău, dacă acesta nu este un magician efectua decese spectaculoase cu stropi de sânge pe ecran. Joc de caractere, precum și monștri, unitate de luptă se pot pune în greve separate, care reduce eficiența de atac.

După ce a atins nivelul de 40 de caractere în joc, el devine posibilitatea de a lupta călare, Rhino sau Mammoth, care ajuta eroul pentru a lupta în luptă.

În Age of Conan - Hyborian Adventures poți să te joci pe trei tipuri de servere: PvP - bătălii la scară mare între clanuri, asedii castel, PvE - permite jucătorilor să atace numai în zonele de frontieră și Cultură PvP - permis să atace alte rase în cazul în care nimic.

In luptele din Age of Conan puteți alege un artizan profesie ca afisari pașnice meserii joacă un rol important în dezvoltarea economică.

Online Joc Age of Conan - Hyborian Adventures va impresiona toti fanii genului este MMORPG-ul, și o grafică excelentă și poveste interesantă cu tine în cap va întârzia slough sale.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more