Marcaje

Anno on-line

Nume alternative: Anno on-line

Joc Anno Online - este o strategie gratuit browser-based, care are loc într-o lume medievală în Occident. Veți juca jocul Anno Online și să fie capabil de a obține și de a dezvolta propria insulă în mâinile tale nu va numai de control a resurselor și de bogăție, dar, de asemenea, viața locuitorilor de pe insula . De asemenea, vă puteți alătura cu alti jucatori pentru a explora noi lumi și civilizații necunoscute și de a construi un frumos clădiri istorice din trecut.

Înainte de a juca Anno Online , asigurați-vă că computerul îndeplinește cerințele minime de sistem, cum ar fi: procesor de frecvență - 2GHz; RAM-1GB Placa video - 128MB.

Alăturați-vă în joc Anno Online nu ia mult timp și ușor:

1. Pe pagina principală, introduceți vârsta ta,

2. Introduceți o adresă de e-mail validă;

3. Selectați « Sign ma sus », și Anno Online înregistrarea este finalizată.

Joc Anno Online sa dovedit a designerului lume Tom Bolton. Scopul jucătorului Anno Online on-line este pur și simplu de a construi cea mai grandioasa oras, jucătorii vor avea posibilitatea de a folosi toate resursele și diagramele de rețea pentru a se asigura că toate cetățenii lor primesc doar ceea ce au nevoie. Joc Anno Online afișează 120 de tipuri de clădiri și mai mult de 800 de clădiri în fiecare oraș, deci va trebui să efectueze un număr suficient de calcule.

Pentru a construi structuri de mari dimensiuni în Anno Online on-line , jucătorii trebuie să se unească și să coopereze pentru a efectua de locuri de muncă. Strategia are un sistem de breasla, chat-ul global, liderovy on-line, monitorizarea stării și sistem de mesagerie, precum și ca un instrument pentru a crea un avatar, folosind combinații 3500000. Jucătorii Anno Online on-line poate vizita insula reciproc, deși nu este clar ce ar face în cazul în care au făcut-o. În scopul de a construi proiecte de mare anvergură, cum ar fi catedrala, de exemplu, să ia câteva zile de timp real pentru a finaliza.

Pentru a începe construcția a orașului în joc Anno Online , jucătorii trebuie să înceapă de la zero. Fiecare jucător are acces la nouă sloturi de pe insula, primele cinci dintre acestea sunt deblocate cât mai curând începe să Anno Online joc, restul de patru numai sunteți în măsură cumpărare. Sursa insula are un format fix, în timp ce resursele sunt plasate pseudo. După ce ați colonizat întreg teritoriul Anno Online on-line și a ajuns la un nivel suficient de ridicat de dezvoltare, va fi capabil de a construi nave și de a trimite le pe dvs. colonizat insula. Din moment ce fiecare insula are acces la o altă resursă, jucătorii Anno Online on-line va trebui să se ocupe de fiecare insulă pentru a echilibra economia, și De asemenea, se specializeze în continuare și să dezvolte relațiile comerciale cu prietenii.

Desigur, există servicii în joc Anno Online , care sunt disponibile doar pentru bani reali. Aici jucătorii pot cumpăra accelera progresul, de exemplu. Cu toate acestea, marea majoritate a elementelor pe care le pot cumpăra, sunt pur cosmetice.

Graphics joc Anno Online este la un nivel ridicat. Avantajul acestui joc este că este un joc MMO browser, este ușor de utilizat, puteți să-l joace cu prietenii, Anno Online on-line [ _1_] puteți efectua comerțul cu jucători din întreaga lume! Printre dezavantajele includ faptul că serverele sunt adesea deconectat, ci mai degrabă, este o eroare.

 

Anno de înregistrare on-line