Marcaje

Realm rupt

Nume alternative: Realm rupt

Joc sparte Realm este bazat pe o jocuri bazate pe browser MMORPG-ul care introduc jucători la lume într-o stare de război, împărăția este în pericol. În R joc are patru clase diferite de jucători, puteți alege un barbar, arcaș, mage sau paladin. De asemenea, aveți opțiunea de sex: bărbat sau femeie. Joc sparte Realm nu are nici o modalitate de a personaliza aspectul potențial eroul tău, cu excepția celor care sunt în magazin.

Înainte de a juca sparte Realm, asigurați-vă că computerul îndeplinește cerințele de sistem, cum ar fi: procesor de frecvență - 2GHz, 1GB RAM, card video - 128 MB. Alăturați-vă în joc sparte Realm nu ia mult timp și ușor:

1. Pe pagina principală, selectați elementul « semneze sus »; [ _15_]

2. Introduceți numele de utilizator,

3. Introduceți o parolă sigură și repeta;

4. Vă rugăm să introduceți o adresă de e-mail validă;

5. Scrieți data dumneavoastră de naștere,

6. selectați « Trimiteti » și sparte [_1_ ] înregistrare Realm este de peste.

R2Games a lansat recent un nou sequel la jocul Crystal Saga numit Realm rupt on-line , care are diferențe semnificative în format grafic și de poveste, dar, de asemenea, are multe în comun cu originalul. În acest moment va juca acest joc sparte Realm și să se alăture în rândurile de nemilos Reucroft prinț să apere pacea și restaurarea zonelor deteriorate.

In Realm interesant pentru a juca, deoarece jucatorii pot alege doar patru clase principale rupte: Paladin, barbar, arcaș și mag, dar ele pot, de asemenea, acces mai multe subclase. În cazul în care jucătorii aleg să joace barbar corp la corp, se vor juca cu sub-clase, cum ar fi Berserk, Doamne sau Veteran.

În primul rând, jocul sparte Realm nu introduce nimic nou, la toate. Acesta oferă un sistem foarte familiar: jucători merge în jurul lumii, vizitând diverse harti mici, ucide monștri de același tip, precum și a se întâlni cu sute sau chiar mii de caractere identice. De fapt, este dificil de a găsi o diferență majoră în modul de joc între sparte Realm și Crystal Saga .

Joc sparte Realm bine că jucătorii pot obține animale de companie și aripi gratuite. Din moment ce BR joc oferă mai multe hărți și zona de navigație în mod automat, în cele mai multe cazuri, jucătorii vor trebui să treacă prin diverse carduri înainte de sosirea la destinație. Realm hărți rupt on-line toate aspect unic cu diferite teme. Astfel, veți vedea diferitele structuri din oraș, pini acoperite de zăpadă în deșert, și o varietate de creaturi în fiecare scenariu.

Poveste Căutări Realm rupt on-line dezvăluite în luptele cu zeci de monștri de același tip de peste si peste din nou. Că este, după ce ai ucis 15 de lupi arctice, vi se va cere să omoare 12 de ele din nou pentru a obține arme specifice, iar apoi zeci de ele pentru a colecta suficient de lup păr. Acest lucru determină o risipă de experiență în BR joc.

Joc Realm rupt nu adaugă niciun premiu prin luptă. Temnita mică, în cazul în care există doar câteva mafioti si seful, nu de mult va incanta jucatorii, pe lângă, adversarii vor fi mult mai mare de sanatate maxim decât tine sau animalele de companie. Astfel, joc Realm spartă arată că este mai bine să se alăture sau să creeze un grup, ca un jucător este aproape imposibil să se ascundă.

În și în lupta împotriva monștri, joc Realm defect oferă câteva modalități de a se bucura de bătălii în timp real. De exemplu, puteți explora abisul etern și se înscrie în partid pentru a urca turn de învățare! Astfel, în ciuda unor neajunsuri, BR joc este o continuare demn Crystal Saga .

 

Rupt Realm de înregistrare on-line