Marcaje

Casus Belli

Nume alternative: Casus Belli

Casus Belli online - nou de la compania britanica Infinitios, care combină toate cele mai bune caracteristici de jocuri gratuite Internetului. Executate într-un fantastic gen de strategie, permite jucătorilor să lupte cu ființe extraterestre

Fapte de oameni în acest scurt mișcări shooter sesiune setea de cucerire nu este universul, și necesitatea de a proteja planeta lor de la străinilor poznele crude. A devenit o problemă de margine dacă umanitatea va supraviețui și dacă generalul apăra Pământul. Străinii sperat că oamenii vor fugi fără să se uite înapoi, lăsându-le cu o nouă planetă, cum se spune călduță. Dar în schimb, au dat peste o rezistență. Nimeni nu se gândește să părăsească locuința lui favorită. Înnodate război oribil. Cu toate acestea, reprezentanți ai rasei umane nu este deloc rău. Ei vin în ajutorul informatorilor, cu care au de contact pentru a ataca cu succes Hunters infame. Informatori - inteligență extraterestră referitoare la o categorie complet diferită de agresori însetați de sânge. Ei au contribuit la progresul de evoluțiile tehnice pământenilor. Acum este posibil să se fabrice vehicule spațiale nu s-ar putea inferioare acelora care sunt obișnuiți să folosească dușmani. Prin acest popor poate rezista străinilor în condiții de egalitate. Dar cine va câștiga - această chestiune rămâne deschisă.

A început să joace Casus Belli vă va ajuta omenirea să supraviețuiască și de a proteja împotriva atacurilor care au venit de la detractorii galaxie. Principalul lucru de a crede într-un final fericit și unesc forțele cu o echipă de încredere pentru a merge mai departe la un viitor mai luminos.

Trebuie doar să se înregistreze în joc Casus Belli. Dar, înainte de a crea un cont, asigurați-vă că sistemul dumneavoastră îndeplinește această configurație:

  • OS pentru Windows 98/ME/2000/XP/Vista × 32/Seven
  • Procesor Intel Pentium ΙΙΙ 1 GHz
  • Card 32 MB
  • 128MB RAM

Dacă e în regulă, Casus Belli, poți să te joci fără a instala un client din orice browser disponibil. Puteți utiliza Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari, etc § Casus Belli registru - aceasta este o chestiune de minute. Introduceți o adresă de e-mail și de a crea o parolă. Termeni acceptat în mod automat. Asta e tot de afaceri! Bine ați venit la pământ de formare!

Înainte de a pleca de pe prima navă în luptă, trebuie să învețe elementele de bază de management și de a naviga confortabil spațiul interstelar. Newbie merge în spațiu pe o navă simplu în China. Dar câștigând experiență și credite, ți se oferă posibilitatea de a avea o constructe de luptă solide

Total de tipuri de vehicule în joc șase

  • Corvette
  • Frigate
  • Destroyer
  • Cruiser
  • Interceptor
  • Nava de razboi

De-a lungul timpului, va fi disponibil pentru a crea o întreagă colecție de modele diferite, pentru că garajul este plasat șapte nave. Dar nu cred că a pune o nava in depozit sa, cu pace a mintii va uita despre asta. Nu, acest lucru nu a fost sfârșitul. Nave necesită îmbunătățirea continuă, altfel te scot de un concurent prost. Trebuie doar pur și simplu nu se poate susține nici o luptă serioasă. Tehnica de pompare, vă împreună cu ei înșiși evolua. Joc online Casus Belli oferă de mers pe jos rândurile lanț și a devenit o personalitate respectată. Începând cu cadet simplu, este posibil ca, în cele din urmă va fi amiral a flotei. Du-te pentru ea! Medalii meritat încălzește inima ta. Nu este ceva să depună eforturi pentru!

Deși țara în care ați făcut comanda navei (America, Rusia, Ucraina, China), ar trebui să fie dotată cu un mod demn. Beneficia arsenal variat aici și alegeți câteva. Aveți acces la lansatoare de rachete, arme cu raze, mine, torpile, scoici și mai mult. Lupta pentru victorie, puteți folosi două metode de filmare. Maestru tragere la țintă de plumb, precum și confiscarea și obiectivele de retenție.

Juca jocul online Casus Belli nevoie, urmând calea aleasă de dezvoltare. Dar oricine ai deveni, pentru a face față singur cu obiectivele imposibile. Este, mai presus de toate, un joc de echipă. Și caracteristica principală în PvP - lupta "echipa de echipa." O acțiune concertată, plus suport pentru avertizorii de integritate - și victoria în buzunar! Nu vă faceți griji dacă în timpul luptei pentru a distruge nava ta, poate pentru echipa ca un întreg, nu este încă pierdut, si uita-te la triumful final poate în calitate de observator.

Joc Casus Belli de așteptare pentru faptele tale! Bucurați-vă de spectaculoasa aventura spațiu! Schimba soarta planetei devastat, dovedesc musafirii nepoftiți, care au tot dreptul de a trăi pe Pământ! Bucurați-vă de joc!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more