Marcaje

Black Corsair

Nume alternative: Black Corsair

Game Black Corsair pentru aventuri maritime

Lumea virtuală se străduiește din când în când să trimită jucători în viitor pentru tehnologii uimitoare sau țara fantezie pentru a face minuni și magie; să prindă nasul omenirii în apocalipsă și să o expunem la atacul monștrilor. Dacă vrei insuportabil ceva mai romantic, cu un gust de aventură și o grămadă de pericole, jocul Black Corsair este cel mai potrivit.

. Această strategie bazată pe browser vă duce în secolul al XVI-lea, când oamenii au risipit marea, au descoperit noi continente și au legat relațiile comerciale, au luptat pe nave și au întâlnit pirați. Acum această istorie pare atât de îndepărtată și atrăgătoare. Dacă regreți că nu aveați noroc să vă nașteți la acel moment, puteți juca Black Corsair, corectând greșelile soartei.

Pași primii în spațiul de joc

Primul element pe care trebuie să-l facă noul căpitan este înregistrarea Black Corsair. După aceasta, există o opțiune de caracter:

  • Trading Expert
  • Moștenitorul bogat
  • Directorul englez Duke
  • Portugal ruinat aristocrat
  • Plafic navigator
Viața fiecărui personaj cracată, a condus în mod greșit și a înlocuit o bandă. Cu alte cuvinte, fiecare are propriile motive pentru a deveni un corsair.

După ce ați definit un rol, veți începe o cale de la cei mai mici pași ai navelor maritime până la furtuna reală a mărilor. Unde vă va conduce noul destin și ce surprize se pregătește?

Deoarece nici un căpitan nu controlează nava în sine, trebuie să obțineți o echipă. Mergeți la secțiunea de meniu și citiți caracteristicile marinarilor înainte de a le angaja. Apoi începe partea cea mai interesantă.

Mai întâi ai o navă, apoi două, trei și, treptat, toată flota va deveni. Pentru fiecare navă, aveți nevoie de un echipaj de încredere, dar navele și echipajul trebuie să fie pompate constant pentru a îmbunătăți performanța.

Războăm alternativ cu alte misiuni

Poskolku de mult pentru a face unele luptă, este necesar să echipeze flota cu tunuri de sacrificare, vele rapide și capace capace. După luptă, ridicați bunul care a fost abandonat de inamic. Puteți să o vindeți sau să o păstrați.

Dezvoltați sarcini care vă vor ajuta, care vă dau reprezentanți ai diferitelor continente:

  • Capac sau livra marfă
  • Fă o navă
  • Vino la boarding Protejați satul de atac
  • Reconciliați monstru

Pentru fiecare comandă executată în mod corespunzător, sunteți recompensat cu bani, experiență, articole bonus sau bunuri. Totul va veni la îndemână dacă nu în momentul dat, apoi mai târziu cu siguranță.

Aflați construirea navelor, elementele de bază și regulile, oportunitățile și tacticile: apărare, atac, artilerie. Toate momentele sunt importante: atât modul în care echipa este instruită cât și modul în care ați instalat navele. Este mai bine să puneți niște nave în cap, să salvați altele, ascunzându-le de lovituri directe. Dar aceste lecții complexe vor începe mai târziu, și învățarea treptată, cu quest-uri simple, urmate de daruri și bonusuri generoase pentru a vă susține și pentru a stimula noi realizări.

Este foarte important să se unească cu jucătorii pentru bătăliile comune. Aliații vor ajuta mereu, evidențiază mai multe nave în sprijinul lor sau se vor alătura unei bătălii mari. Alții pot declara război și pot vedea cine va fi mai puternic în cele din urmă.

, iar la final câteva cuvinte plăcute despre iPlayer Black Corsair. Desigur, jocul de strategie merită atenție. Este perfect încadrat în spiritul epocii, dotat cu hărți utile, iar muzica corespunde locului de ședere - motive orientale, ritmuri de marș, acompaniament muzical intens de scene cruciale, efecte sonore ale porturilor.

 

Black Corsair