Marcaje

City of Steam

Nume alternative: Parograd

Joc City a Steam este un joc de browser gratuit, în care puteți explora lumea, tehnologiile de distrugere . În COS joc va fi prezentat o gamă de patru clase: Archer, Wizard, channel și supraveghetor. Veți juca jocul City a Steam și să fie capabil de a participa pe cont propriu într-una din cele nouă curse! Strategia vă va oferi o oportunitate de a trece un număr mare de quest-uri, lupta cu monstrii oribile, și orașul în care vă va oferi o mulțime de călătorie și aventură!

Înainte de a juca City a Steam , asigurați-vă că computerul îndeplinește cerințele de sistem, astfel ca: procesor de frecvență - 2GHz, 1GB RAM, card video - 128MB. Alăturați-vă în joc City a Steam nu va lua mult timp și ușor:

1. Pe pagina principală, selectați elementul « Create cont »; [ _23_]

2. Introduceți numele de utilizator,

3. Introduceți o parolă sigură și repeta;

4. Vă rugăm să introduceți o adresă de e-mail validă;

5. Scrieți data dumneavoastră de naștere,

6. selectați « Trimiteti » și City [ _3_] a Steam de înregistrare este de peste.

COS joc - se MMORPG strategie browser. Veți începe drumul în jurul Nexus , în cazul în care există centre de Dungeons și quest-uri. City of Steam online события apar într-o lume misterioasa, cu o istorie complexă și bogată. Lumea este în mare pericol. Puteți selecta caracter de la 10 curse (orci, oameni, pitici, elfi, cu sub-rase din primele trei dintre ele) si patru clase, deci City a abur joc nu va fi niciodată plictisit! Clasele sunt concepute pentru a arhetipuri familiare, există, de asemenea, gardianul, vrăjitorii, specialist corp la corp Magii săgeți elementare de variat și de preot.

Magicienii - acești eroi sunt furie a elementelor, care sunt capabile de a conduce la dusmani Parograd joc. Varietate de gheață, foc și fulger a le permite să utilizeze o gamă largă de opțiuni tactice.

Arrows - acești eroi au anumite obiective, abilitățile lor - de precizie, ele au, de asemenea, diferite capacități în sprijinul foc City a abur on-line .

Deținătorii - acest moștenitori milenare de arte martiale, ingrijitori de prima linie de apărare în adversarii de joc City a Steam [_1_ ].

Channel - eroi care se mișcă mecanismul de a aduce aliatii lor pentru a combate armonie pedepsi nevrednic strălucire orbitoare și restabili credința lor în City a [ _2_] Steam on-line .

Hedlendery - oamenii sunt pragmatici, angajați în industria de teren.

Avena - persoane inițial din Republica Avenos responsabil, educat, care prefera o societate patriarhală COS joc.

Osteny - că oamenii religioși, cultura lor este din ce în ce sfâșiată între biserică și regele.

Stoigmari - acestea sunt oameni care sunt renumite pentru arte martiale lor, locul de muncă, în COS joc.

DRAUG - eroii care păstrează cu gelozie bogăție și influență a caselor nobile lor, ei nu le place să părăsească moșiile lor vechi.

Riven - se nobilii care-și caute norocul și slavă în luptă, și înalta societate și guvernul a folosit pentru a glorifica casele lor vechi din City a [ _3_] Steam on-line .

Goblins - creaturi cu pielea verde, cel mai rapid, cel mai viclean și mai mici din joc City a Steam .

Hobbes - este de oameni disciplinați cu tradiție militară îndelungată.

Orcs - acest lucru este cel mai puternic caracterele COS joc.

City a aburi on-line este descrierea interesant și detaliată a lumii în stilul steampunk. Grafica, pe de altă parte, este un pic brut pe standardele moderne. În plus, setările de joc City a Steam destul de limitat, deoarece aveți posibilitatea să alegeți doar culoarea părului și opțiunile de coafura, și de asemenea, elemente, cum ar fi ochelari și pălării pentru caracterele. Tipul de arme și haine par să se bazeze pe alegerea dvs. de clasă și de rasă în joc City a Steam , așa în timp ce, așa cum Gunners folosesc doar scut si pistol, altele sunt disponibile doar două pistoale.

Este clar că jocul Parograd este în dezvoltare și multe se pot schimba, de exemplu, atunci când creați o personalizare personaj.

 

Oraș de înregistrare Steam