Marcaje

Command & Conquer

Nume alternative: Command & Conquer

Command & Conquer Online - fantastic multiplayer joc de strategie browser-ul cu elemente de MMO. Acesta este un univers în care lupta pentru furuncule energie cel mai valoros - Tatsid că a furat mutante îndrăznețe de sediu GDI. Acum, cele două facțiuni, care împreună nu foarte împăcat, forțați să lucreze împreună pentru a câștiga de la Tatsid de rău augur uitate. Într-o piramidă uriașă în centrul lumii monștri insidioase a ascuns această resursă și încearcă să nu se da drumul de jucători persistente. Dar din moment ce Tatsida energie promovează tehnologii militare, locuitorii din Command & Conquer online, gata pentru a merge mai departe doar să-l. Alegeți care parte se va juca Command & Conquer și să se străduiască să câștige dominația mondială. Vă puteți alătura Consiliul de Securitate globală sau la Frăția de NOD. Dar, în ciuda faptului în care va fi compus, nu se abate de la calea care duce la obiectivul său - să se mute de la suburbii în centrul lumii, decât să acumuleze mai multe resurse și să câștige influență în spațiul virtual dure.

Joc Command & Conquer va fi disponibil pentru tine după ce a creat un cont pe site-ul oficial. Inregistrare Command & Conquer necesită următoarele domenii:

 • E-mail
 • Parola (repeta)
 • Nume jucător
 • Data nasterii
 • Țara
 • Limba

Chiar acolo, puteți face un abonament la știri interesante. De asemenea, trebuie să vă de acord cu regulile și politica de confidențialitate. Desigur, puteți descărca gratuit Command & Conquer. Dar atunci când se dorește. De fapt, jocul funcționează bine fără a instala un client. Principalul lucru - un browser modern care suportă HTML5. În plus, există o anumită listă cu cerințele minime de sistem pentru joc. Pentru a gameplay-ul nu este buggy, calculatorul dumneavoastră trebuie să îndeplinească următorii parametri:

 • OS pentru Windows XP / Vista ( Servicii Pack 1) 32-bit
 • Procesor dual-core ( Core 2 Duo 2,4 GHz sau Athlon [_2_ ] X 2 2.7 GHz)
 • Compatibil cu DirectX 10. 1zvukovaya harta
 • Placa video cu 512 MB de memorie este compatibil cu DirectX 10. 1
 • RAM de 2 GB Hard disk de 20 GB

Juca Command & Conquer a începe mici. Undeva la marginea va aloca 6 hectare de teren care pot fi utilizate pentru construirea de baze de date. Aveți posibilitatea să se angajeze în primele 6 zile de la ridicarea de obiecte importante, fără a avea grija că inițiativele vor fi distruse, nu au pentru a obține mai puternic. Pe student în anul întâi nimeni nu poate ataca. Deci, în liniște de lucru pentru a îmbunătăți posesiunile lor, și apoi să fie capabil să se gândească la avansarea mai aproape de centru. În momentul în care trece peste teritoriul dom dumneavoastră de protecție, trebuie să fii pregătit să apăra și de atac. Adevărat, primul atac poate UITATA numai. Numai cu dezvoltarea va deschide accesul la cele mai serioase lupte. Deci vă mutați în cele din urmă a lupta împotriva avanposturile, dar în cele din urmă, fără teama de provocare alți jucători. Dacă se poate cuceri inamicul de baza, C & C joc va multumi un câștig mare în formă de resurse utile. De asemenea, ca urmare a cuceririle vă extindeți țara ta. Dar, dacă vă decideți să atace, și aceasta nu reușește, ține cont de faptul că riscul de a pierde lor de hard-a achiziționat bine.

Ce resurse propune utilizarea Command & Conquer pentru drum liber? Acest Tiberius pentru ridicare a clădirilor pe baza de cristale de îmbunătățire a construi unități de apărare și atac, energie electrică, care este folosit în război, și creditele de construcție în schimbul pentru Tiberius și cristale. Command & Conquer, de asemenea, juca online, va fi acumularea de puncte de cercetare, de comandă și aprovizionare. Tot ceea ce este necesar pentru scopuri cum ar fi noi unități și structuri de cercetare pentru a îmbunătăți forțele de luptă, capacitatea de a produce un atac. Dar nu este în joc și o monedă special numit de fonduri, care au nevoie de a cheltui bani reali. Deținătorii de fonduri au dreptul de a efectua atacuri de unul după altul. Astfel, adversarii nu au timp pentru a recupera, pentru a reflecta în mod corespunzător atacurile repetate de multe ori. Dar ai ceva ce ar trebui să fie! Puteți cuceri baza inamică și să se bucure de roadele muncii lor. Și acesta este doar un exemplu dintre beneficiile de fonduri donate. Acest moneda de joc se va deschide o mulțime de oportunități și într-adevăr te face mai puternic. În plus, procesul de dezvoltare va fi mult mai rapid.

Command & Conquer joc online, nu te limita la alegerea adversarii. Aveți posibilitatea să concureze chiar si cu membri ai aceleiași fractiunii lor. Aici este în ordine. Dacă nu a lovit pe cineva, du-te la ofensivă și să arate de ce sunt capabili. Pentru a câștiga, aveți nevoie pentru a învăța să ia în considerare diverși factori. Contribuie la succesul strategiei dezvoltate în mod corespunzător, tactici viclean, plasarea cu succes a trupelor previziune în plasarea clădiri pe teritoriul său, și mai mult. Numai cei care te obișnuiești cu toate combina va fi capabil de a ajunge la inima lumii, să domine și să se bucure de semnificația sa.

În ceea ce privește alianțe, Command & Conquer browser-ul joc permite să se unească, nu numai cu fracțiunea nativ, dar și cu jucătorii partea opusă. Împreună, puteți face mult mai mult. Face aceleași monștrii fără scrupule tremure de frică, și alți jucători să respecte uniune ta! Antrenați-vă cu prietenii lui amețitor fapte! Să presupunem că ești suficient de norocos pentru a realiza planurile concepute!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more