Marcaje

ConquerX2

Nume alternative: ConquerX2

Joc ConquerX2 este browser-based joc online în care vă va extinde imperiul tău în spațiul cosmic. În acest joc aveți nevoie pentru a crea o flotă puternică.

Joc de înregistrare ConquerX2 sub forța de orice utilizator. Pentru a vă înregistra, trebuie să îndeplinească următoarele cerințe:

1) Dați-ne adresa ta de e-mail și numele de utilizator.

2) Scrie nickname si parola.

Pentru a juca acest joc trebuie să ConquerX2 astfel să câștige putere și influență. Pentru a face acest lucru, trebuie mai întâi să se dezvolte o infrastructură bună și un număr mare de materii prime.

Deci, ai nevoie pentru a colecta o varietate de minerale și cristale, precum și de a construi o clădire, construirea de nave spațiale pentru a se angaja și recruta soldați. Producție eficientă a resurselor este primul pas pentru propriul imperiu.

Pentru a extinde granițele sale în ConquerX2 ar trebui să joace atacând pe alte planete, și din acest motiv vă Bude devine de succes.

Pentru aceasta aveți nevoie pentru a trimite lupta ta Flotei împotriva altor jucători.

De-a lungul timpului, ConquerX2 dvs. armata online va deveni mai mult și mai mult, dar, în același timp, vă puteți pierde rapid luptători lor atunci când trec galaxie. Dezvoltatorii de jocuri sunt întotdeauna de lucru pentru a optimiza flotă de gestionare a activelor. Deci, există un science - fiction joc ConquerX2, de exemplu, are o alarmă care te anunță la un moment dat.

Desigur, trebuie să apere planeta de atacurile inamice. În caz contrar, toate serviciile trece neobservat și va pierde repede.

În joc ConquerX2 au o mulțime de turnuri de apărare și alte facilități. În plus, voi face în joc zeci de quest-uri pe care le trimiteți la partea cea mai îndepărtată a galaxiei. Astfel, veți îmbunătăți personajul tău și trupele sale.

ConquerX2 joc online, puteți face cunoștință cu astfel de resurse

1. Populația este foarte important a resurselor. Astfel, creștere principal este creșterea a populației.

2. Crystal folosit pentru mai multe piese producție (în special piese [ _30_] motor vas ) și diverse și structuri [] [_30_ _29_] turnuri de apărare .

3. Gaz este, de asemenea, utilizat pentru diverse industrii , dar utilizarea cea mai importantă - se pentru serviciu interior sisteme [] [_30_ _29_] navelor în timpul călătorie. Marine navă de transport , cum ar fi vas pentru a ataca necesită mai mult gaz , deoarece tunuri cu laser folosit Marines, de lucru gaz . Gaz necesită, de asemenea, în cantități mari pentru a gestiona mai multe [] [_30_ _29_] terenuri.

4. Marines sunt, de asemenea, considerate o resursă importantă, deoarece acestea sunt ultima linie de apărare a planetei.

Chiar și atunci când cerul este dominat de câștigarea flota de luptă, planeta nu poate fi ocupat în cazul în care pușcașii marini de pe teren nu au fost deprimat.

Inregistreaza-te on-line joc ConquerX2 gratuit cu prietenii tăi.

Continuă să lupte în spațiu jocul browser X ConquerX2! Deveni cel mai puternic împărat al universului și de a explora tehnologii futuriste

 

ConquerX2 de înregistrare on-line