Marcaje

Crystal Saga

Nume alternative: Crystal Saga

Joc Crystal Saga este un browser MMORPG joc. Acesta nu este numai deschis pentru tine lumea virtuală nelimitată, dar, de asemenea, să demonstreze o poveste detaliată și fascinant. Gamers CS joc pot participa la unul din o varietate de activități de zi cu zi și concursuri. Puteți alege una din cinci clase, apoi lupta cu monstrii, și ar putea dori pentru a găsi comoara, sau au un animal de companie.

Înainte de a juca Crystal Saga , asigurați-vă că computerul îndeplinește cerințele de sistem, cum ar fi: procesor de frecvență - 2GHz, RAM -1GB Placa video - 128MB. Alăturați-vă în joc Crystal Saga nu va lua mult timp și ușor:

1. Pe pagina principală, selectați elementul « semneze sus »; [ _17_]

2. Introduceți numele de utilizator,

3. Introduceți o parolă sigură și repeta;

4. Vă rugăm să introduceți o adresă de e-mail validă;

5. Scrieți data dumneavoastră de naștere,

6. selectați « Trimiteti » și Crystal [_3_ ] Saga de înregistrare este de peste.

Crystal Saga on-line vă oferă posibilitatea de a explora lumea de comori, uita-te pentru obiecte de valoare și să ia viața de monstrovv chat cu prietenii tăi. În Crystal Saga va fi foarte interesant pentru a juca, pentru că jocul este un hit imens în China, deoarece oferă posibilitatea de a învăța cultura și istoria chineză.

Grafic, jocul se bazează pe stilul Crystal Saga colorat anime, de la natură, și monștri și echipamente de finisare. Într-o anumită măsură, jocul ar putea atrage mai mulți jucători de până la 25 de ani. În ceea ce privește gameplay-ul Crystal Saga on-line este interesant și incitant.

Imediat după logare, jucătorii devin studenți pentru a obține o experiență de pompare rapid pentru răsplata lor. După terminarea unor etape importante Crystal Saga on-line , jocul va începe să exploreze temnițe și lupta. Trebuie remarcat faptul că toate quest-uri sunt strâns legate de povestea principală CS joc. De exemplu, dacă vrei să treci de quest-uri de zi cu zi, cum ar fi Ferice de baie, de exemplu, trebuie să urmați regulile de joc Crystal Saga on-line , pentru a finaliza quest-uri. Ca majoritatea Jocurile Asiatice gratuit, jocul Crystal Saga include, de asemenea, calculul automat al traiectoriei a sistemului în care jucătorii au nevoie doar faceți clic pe NPC țintă la destinație. CS joc amestecuri de bine cu mediul înconjurător, în special secvențele fantastice (harti) cu participarea eroii.

Fiecare clasă are anumite abilități (Bright Stream, Shadow, lovitură Triple), puteți învăța, astfel încât juca jocul Crystal Saga este captivant. Nu aveți posibilitatea să vă faceți griji în cazul în care o greșeală în alegerea datei de dezvoltare abilitățile dumneavoastră. Vi se va da posibilitatea de a reseta punctele de calificare în viitorul apropiat CS joc. După ce a primit o nouă abilitate, puteți folosi mouse-ul pentru glisați-l la bara de Acces rapid, și abilitățile dumneavoastră va fi în partea de jos a ecranului pentru acces rapid. Când te lupți cu monștrii, atacul va fi folosit în mod automat în joc Crystal Saga. Puteți plasa orice atac slot de calificare în mod implicit.

Una din cea mai tare caracteristici de joc Crystal Saga - o oportunitate pentru toate caracterele de a avea o pereche de aripi în luptă. Aceste aripi, puteți actualiza și de a folosi pentru a îmbunătăți în continuare performanța eroului.

Dacă sunt grav răniți sau morți în Crystal Saga on-line , aveți două opțiuni: să renască pe site-ul (cristal) sau revigora vă în cel mai apropiat oraș pentru gratuit.

In Browserul MMORPG joc Crystal Saga on-line vizitati o lume unica. Deschideți și de a explora o gamă largă de produse și arme. Adiacente grupuri și de a distruge barbarii și fiarele sălbatice, care au primit echipamentul și gloria. Când îmblânzi animale de companie, acestea vor ajuta in lupta joc Crystal Saga.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more