Marcaje

Discipoli: Eliberarea

Nume alternative:

Disciples: Liberation nu este un joc obișnuit pentru această serie. Este mai bine să-l percepeți ca un produs separat, atunci va părea destul de interesant și captivant. Cei care așteptau în acest joc continuarea liniei în același stil ar putea fi puțin dezamăgiți. Înainte de a juca Disciples: Liberation, poți citi o scurtă descriere a jocului.

Aceasta este aceeași lume fantastică atât de iubită de mulți, pe care o vom explora pe măsură ce mergem. Jocul are o poveste interesantă, dar există schimbări și aici nu poți alege un personaj la începutul jocului, ca în părțile anterioare. Cu toate acestea, campania de poveste este interesantă, personajul principal este destul de carismatic și soarta ei nu îl va lăsa pe jucător indiferent. Ceea ce s-a schimbat cel mai mult este modul de joc. Deplasarea pe teren amintește acum mai mult de jocurile RPG, dar sistemul de luptă a rămas pe ture. Se pare că dezvoltatorii au decis că o astfel de combinație neobișnuită ar putea atrage jucătorii.

Din fericire, nu au uitat de dezvoltarea castelului, dar au simplificat puțin acest proces. Cu toate acestea, în castel există suficiente clădiri, fiecare dintre ele putând fi îmbunătățită și astfel alege calea dezvoltării. În etapa inițială a jocului, nu avem posibilitatea de a alege clasa personajului principal, dar mai târziu, la atingerea unui anumit progres în poveste, o astfel de oportunitate va fi.

  1. Warlord - punctul său forte este lupta în apropiere, în plus, poate întări aliații.
  2. Punctele forte ale
  3. Hexblade sunt abilitățile corp la corp și magie.
  4. Văzătorul poate ataca de la distanță și poate vindeca aliații.
  5. Vrăjitoarea, ca și Văzătorul, poate ataca de la distanță, dar în loc să vindece unitățile prietene, ea poate trimite daune, slăbind inamicii cu aceasta.

Ce clasă să alegi depinde de stilul tău de joc.

Avianna, așa se numește personajul principal al jocului, ea nu călătorește singură. Puteți alege aliați după bunul plac.

Patru curse disponibile

  • Elfi
  • Oameni
  • Undead
  • Demoni

Nu există restricții cu privire la ce aliați să folosească în joc. Combinați-le după bunul plac.

Aliații sunt împărțiți în elită și obișnuiți. Îi poți controla pe cei de elită în timpul luptei, cei obișnuiți îndeplinesc o funcție dată (de exemplu, atacă un inamic aleatoriu o dată pe tură sau întăresc un aliat aleatoriu). Pentru a câștiga sau a pierde, trebuie să distrugi inamicii de elită sau să pierzi toți aliații de elită. Dușmanii normali, precum aliații, nu pot fi atacați.

Nivelul oricăruia dintre luptătorii tăi nu poate depăși nivelul lui Avianna. Dezvoltarea eroinei este destul de diversă și face posibilă alegerea a ceea ce să dezvolte. Aliații cu niveluri în creștere doar îmbunătățesc performanța. Numărul de aliați care însoțesc personajul principal depinde de abilitățile sale de conducere. Merită să acordați atenție dezvoltării acestei abilități.

Poziția aliaților înainte de luptă joacă un rol important. Câmpul de luptă este împărțit în celule. În plus, în diverse locații pot exista obstacole, sau celule care au unele efecte care pot fi folosite în avantajul tău. Aflați cum să construiți o strategie de atac și apărare. Veți putea înarma personajul principal și aliații de elită cu arme din clasa corespunzătoare. Obiectele găsite în timpul jocului și explorării lumii pot fi folosite sau pulverizate dacă nu aveți nevoie de ele. Când pulverizați, obțineți resursele necesare.

Descărcați Disciples: Liberation gratuit pe computer, din păcate, nu va funcționa. Jocul poate fi achiziționat pe terenul de joacă Steam sau pe site-ul oficial. Du-te într-o aventură cu Avanna chiar acum!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more