Marcaje

Dune 2

Nume alternative: Dune 2

Joc Dune 2 - bazat pe browser în timp real strategie model gratuit. Bucurați-vă de joc palpitant poate on-line, descărcarea și instalarea nimic. În esența sa, jocul Dune 2 - este o clonă a unui proiect de populare existent. Mai multe analogii pe Internet nu veți găsi. Cât de diferit este un remake al versiunii originale, este faptul că creatorii au aici ocazia de a juca unul impotriva celuilalt sau de echipa împotriva echipei. De exemplu, compania Westwood Studios propune un proiect cu modul multi-user. De asemenea, jocul diferă grafică de calitate și design de sunet. Inerente pentru toate jocurile tale preferate și jucătorii elemente de jocuri de strategie: modelul economic, diferite caracteristici ale părților aflate în conflict, o hartă a lumii, în cazul în care selectați destinația pentru următoarea luptă, efectul ceață care ascunde spații neexplorate, interfață intuitivă cu panoul de comandă.

Dune 2 înregistrării deschide o lume de evenimente ametitoare. Pentru a deveni un utilizator legitim doar vă conectați la site-ul și de a crea un server. Spune-i informațiile necesare (parola, adresa de e-mail), și apoi așteptați pentru conectarea la alți jucători pentru a crea un server și, dacă aveți viteză de internet de 64 kbit / s, puteți începe să gameplay. Pe de altă parte cerințele de sistem nu pot face griji. După toate, editorii pasă de disponibilitatea produselor, prin urmare, a încercat să facă tot posibilul pentru a face parametrii necesari au fost minime (286, placa video VGA , 7 MB de spațiu liber pe hard disk).

După înregistrare în joc Dune 2 a trecut în fața ta ceea ce alegerea este de a adera la dinastia spațiu. Vă vor fi luate la o planetă cu un climat aspru și a devenit comandantul sau Atreides, sau Ordos sau Harkonnen. Diferența constă în modul de comportament, și chiar fiecare dinastie are propria culoare. Ordos (verde) brusc izbitoare, iar caracteristica lor preferat - manevre. Harkonnen (roșu), folosit pentru a se bazeze pe puterea militară. Și Atreides (albastru), încercați să rămânem la media de aur. Arrakis va apărea înainte de a părăsi teritoriul, în cazul în care la prima vedere nu este nimic de valoare. Dar nisipurile sunt depozite de substanțe valoroase numite condiment , cu alte cuvinte, condimente, mirodenii. Este pentru această comoară și trebuie să te lupți. Dacă vei câștiga 9 lupte poate simți proprietarul de drept al Dunes.

De ce ar trebui să începi să joci Dune 2? Ai o suprafață de asamblare, prin care vă puteți construi clădiri. Când primiți o mai curat, începe să colecteze condiment, cu scopul de ao transforma într-un echivalent de numerar. Iar veniturile pot fi investite în dezvoltarea de clădiri și trupe.

În timp ce lucrează cu nisip, să fie atent. S-au găsit inimi uriașe, care ar putea înghiți mașini și chiar divizii. Desigur, pentru a îndeplini acest rău, vă puteți dona la acele obiecte care nu vor fi rău, dar aveți posibilitatea să luați o poziție diferită - rake vierme josnic și de a lua ascunde. Adevărul prin timp și din nou, el va trebui să completeze inițiați - care este de a trage un al doilea timp, învingându-l complet.

Joc Dune 2 poate fi în diferite moduri. Deci, în modul de luptă rapidă este lupte scurte, în cazul în care participă până la 4 jucători. Dar modul de luptă pentru Dune - ceva mare. Zeci de jucători pot fi implicate în lupte înverșunate. Împărțit în trei case mari Dunes nick luptă pentru zonele centrale ale planetei Arrakis.

Cu cât Dune 2 joc, cu atât vei deveni. Fiecare nouă victorie oferă acces la noi tipuri de arme, trupe și clădiri. După lupta opta Veți deține un arsenal complet. Pentru tot ce faci obține puncte, dar pentru care nu lupte Punctele pot fi eliminate. Uita-te cu atenție. De asemenea, rezultatele de lupte sunt reglementate prin lista de rating de jucători. Toate rezultatele sunt înregistrate în baza de date pentru fiecare jucător. La sfârșitul jocului le puteți citi la pagina "Nota de jucatori." De ce nu încercați pentru a împinge în această listă pentru prima poziție?

Comunitate Space-te acum! O mulțime de distracție garantată! Să presupunem că ești suficient de norocos pentru a ajunge la înălțimi dorite!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more