Marcaje

EverQuest II

Nume alternative: EverQuest II

EverQuest II Online - MMORPG cu bătălii la scară largă și poveste epic. Jucatorii se vor bucura din nou uimitor Norrath, care producerea evenimentului EverQuest populare. Dar în caz de dezastre a schimbat dincolo de recunoaștere. Locuitorii încearcă să se adapteze la noile condiții de viață și sunt în mod constant obligați să lupte pentru existența lor. Set de monștri hidoși însetate că ai un prejudiciu ireparabil, pe lângă clarificarea relației dintre jucători, dar există, de asemenea, necesitatea de a efectua misiuni de dezvoltare nu a oprit la fața locului - într-un cuvânt, nici o pace! Munca ta în această lume este interesant și variat. Quest-uri singur, există aproximativ 8000! A mai multe locuri misterioase care necesită cercetare, o mare selecție de meșteșuguri, meșteșugari de așteptare, plus eveniment interesant, împreună cu camarazii săi. Ei bine, dacă ați deveni un membru al breslei, vei fi șocat de imaginația războiului dintre echipele. Toate acestea și mult mai mult este sensul vieții pentru locuitorii virtualitate fabulos. Intrare e ver q uest 2 GRATUIT! În acest fel puteți elimina plictiseala din timpul tău liber!

Trebuie să vă înregistrați în jocul EverQuest II. De asemenea, asigurați-vă că computerul în conformitate configurația dorită. Cerințe minime de sistem sunt după cum urmează:

- Sistem de operare Windows 2000/XP;

- Procesor Pentium IV sau Athlon XP c 1 GHz;

- RAM 512 MB,

- Graphics ATI Radeon 9000 sau GeForce 4 (cu excepția Seria MX) c 64 MB de memorie video;

- Placă de sunet compatibilă DirectX-;

- 7 GB de spațiu liber pe hard disk;

- Online cel puțin 56 kbit / s.

EverQuest 2 de înregistrare în sine - un proces simplu. Prin crearea unui cont, Trebuie să completați următoarele câmpuri: numele jucătorului (numele postului), parola, confirmați parola, adresa de e-mail, țară, data nașterii. Apoi, bifați confirmarea că acceptarea acordului. Un abonament pentru știri interesante - automat. Asta e tot, acum poți să te joci în condiții de siguranță EverQuest 2, pentru că utilizatorul oficial.

Mai întâi de toate, creați caracterul tău. Joc EverQuest 2 oferă o gamă de 24 clase și 16 curse. Eroul dvs. poate fi complet unic, cu atât mai mult că ați configurat aspectul său în persoană. Veți avea nevoie, de asemenea, pentru a decide ce ar fi atât de util pentru a face. Vorbim despre profesie. Puteți selecta un comerciant, meșteșugar, să învețe personal pentru a crea diferite obiecte, și așa § Începători va primi pur și simplu confortabil și să înțeleagă punctele cheie. Există un sistem de indicii minunat. În plus, interfața este destul de ușor, chiar și un ceainic totul clar, nu că încrederea utilizatorilor!

Joc EverQuest II, în cazul în care nu este necesar să fie jucători nesociabil și alte. După toate, aveți posibilitatea să partajați cu ei obiecte de valoare, printre care pentru a găsi ca-minded oameni împreună cranking lucruri diferite. Dar nu forțați! Nimeni nu a aspirat în societatea lor, dacă nu vrei. Jocul are un loc și o singură companie. Deci, cred că de ea ca sfat simplu. În afară de a fi util să se înroleze sprijinul, nu uitați despre o ținută decentă. Selecție de arme, armuri și diverse poțiuni place. Dar asta nu e tot. Pentru a juca EverQuest II, trebuie să învețe tehnici de luptă, să învețe vrăji magice. Suge personajul tău, să-l facă invincibil!

Mutarea prin niveluri, pe care îl descoperi noi fațete ale gameplay. De-a lungul timpului, EverQuest 2 joc on-line și oferă o oportunitate de a dobândi un munte, și de a construi casa ta. Du-te la visul drag! Nu-ți fie frică de obstacolele care vin peste pe drum! Nu v-ar fi capabil să facă față cu diferite acolo spiriduși, orci, dragoni și statuile prind viață?

Dacă decide să facă un abonament, nu o amâna pe termen nedefinit. După ce a jucat deliciul pur joc EverQuest II! Crede-mă, că nu va fi rău! Mult noroc!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more