Marcaje

FireStorm

Nume alternative: FireStorm

Joc FireStorm - shooter online, interesant, care necesită utilizarea de tactici. Balistică elaborate, mare unitate, sistemul modern de a PvP oferi utilizatorilor un sentiment de realitate. Și posibilitatea de a comuta modurile de 1 și jocuri treia persoană a vă permite să alegeți un stil care este potrivit pentru personalitatea ta. Aici veți avea posibilitatea de a controla intriga, se bucură de aventuri incitante. Joc online FireStorm are multe avantaje, care îl distinge între proiecte similare. Interfață ușor laconic, original decizie mmo-localizare versatilitatea de sunet dimensiuni impresionante într-o varietate de locații și într-un arsenal accesibil - toate acestea și multe alte avantaje pot cuceri chiar și cei mai pretențioși utilizatori.

Dacă doriți, puteți descărca și instala clientul jocului, dar este necesară înregistrarea în joc furtuna oricum. Acest proces simplu, care, la fel ca totul in acest proiect este conceput pentru a atrage, mai degrabă decât resping jucători. Introduceți adresa dvs. de e-mail (de conectare aka), și de a crea o parolă - asta e tot ce vă solicită să înregistrați FireStorm. Ei bine, acest joc a fost de lucru în mod corespunzător, nu uitați să vă asigurați că PC-ul dvs. îndeplinește cerințele minime de sistem, astfel

- Instalat sistemul de operare pentru Windows XP SP 3 și mai târziu;

- CPU Intel Core 2 Duo 1 . 8 GHz sau similar AMD ;

- Placa video care acceptă DirectX 9c;

- Cel putin 1024 MB de RAM;

- 2 GB spațiu liber pe hard disk;

- Setați Microsoft. NET 3. 5-cadru SP1.

Descarcă joc, poți să te joci FireStorm absolut gratuit. De asemenea, aici există libertate de acțiune. Puteți capta flancurile inamicului, distruge inamic luptători și aranja sabotaj reale. Hărți FireStorm uriașe on-line vă permite să participe la o luptă la o dată 64 de jucători. Înainte de a apărea ca o imagine vie de lupte de masă. Ei bine, în cazul în care veți găsi cel mai bun mod de a ridica adrenalina în sânge?

Selectați modul în care doriți personajul tău să se joace FireStorm. Patru clase diferite. Inginer IT Assault, Sniper și Medic. Erou pentru a dezvolta în mod corespunzător, să ia parte la diferite bătălii și urmeze misiunea interesant. Toate acestea aduce experiența și vă permite să crească. Pe performanță luptă și aspectul afecta executarea cu succes a fiecărei sarcini. La urma urmei, nimeni nu va avea Premii legale! Bleed eroul dumneavoastră și înzestrat cu abilități unice. Este demn de menționat faptul că jocul are un copac talent care poate transforma un soldat obișnuit într-un super-erou.

Nisa că selecție armă este largă. Aici puteti gasi aproape toate tipurile de arme militare moderne. În plus, există un sistem de module vă permite să modificați orice armă. Ia timp pentru a stabili lansator de grenade sau de vedere cu laser. La urma urmei, acesta va fi mult mai probabil pentru a câștiga.

Deveni cel mai bun dintre cele mai bune! Adopte o poziție corectă în joc clasamentul. Demonstra invidia tuturor abilitățile dumneavoastră. Concureze pe sănătate și să aibă bucuria de a obține premii valoroase!

Un element important este un joc de echipă. Așa cum se spune nu există siguranță în numere. Deci, se alăture un clan, puteți obține mult mai mult. În afară de tine, nu puteți lua parte la războaie clan, dar cu asociatii de încredere - doar dreptul! Găsi prieteni și de a crea o comunitate în care pentru a juca acest joc FireStorm on-line este distractiv și confortabil.

Dacă aveți întrebări, nu ezitați să contactați grupul de suport. Aici există răspunsuri la tot ceea ce vă interesează. Vizitați server de jocuri rusă - și veți înțelege de ce este atât de popular! Încearcă-l pe propria experiență deosebită. Să vă toate bine format!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more