Marcaje

Lumea părăsit

Nume alternative: WORLD părăsit, WORLD forseken, WORLD forseyken, forseken

Game World Forsaken - acest MMORPG (massively multiplayer online, joc de conservare a caracteristicilor care pot fi dezvoltate), creat de studio, care este cunoscut în întreaga lume - Beijing Perfect World. Părăsit joc Lumea a devenit atât de popular și în afara de Asia, la sfârșitul anului 2011 a apărut versiunea rusa a jocului.

Pentru a începe redarea Forsaken World gratuit joc

1) download joc Forsaken World

2), pentru a înregistra

3) Instalați jocul pe computer

4) Porniți jocul și de a crea personajul tău

Forsaken înregistrare Lumea este doar completarea câteva domenii, cum ar fi numele de utilizator, parola, adresa de e-mail și unele informații cu caracter personal.

Odată ce ați vedea cel de la capturi de ecran sau de jocuri video, veți dori în mod sigur pentru a începe să joci Forsaken World pentru a descărca clientul și plonja în această lume a fanteziei.

După înregistrare, va trebui să descărcați Forsaken

Apasati

- Folosind un client torrent (pentru un canal suficient de larg va fi de aproximativ 20 de minute)

- Comunicarea direct descarca, va trebui să așteptați aproximativ 1. 05:00.

Joc Forsaken necesită instalarea pe computer

Dimensiunea fișierului de joc 3. 6GB, ceea ce înseamnă calitatea grafică și bogăția a parcelei, astfel încât ar trebui să verificați cerințele de sistem și spațiul disponibil de pe calculator!

Ira FW surprinde foarte primele secunde ale jocului de grafice moderne, în care toate detaliile au lucrat afară de mici detalii. Forsaken World on-line permite diferite locații fantastic pentru a vizita, de călătorie, efectuarea de diverse sarcini, va vâna monștri monstruoase lua diferite Dungeons periculoase, lupta cu alți jucători în aceleași arenele și duelurile.

Forsaken World joc on-line este format din cinci curse: vesperiany, frangory, pitici, oameni și elfi.

Dintre toate creaturile din această Frangory lume sunt foarte curajos și curajos. În această cursă, nu populația de sex feminin, oameni numai. Corpurile lor sunt făcute din piatră, ele sunt greu la fel de spirit de oțel, curaj în inimile de ardere. În toate luptele frangory întotdeauna în prim plan, luând astfel asupra greul de la piept. În plus față de abilitățile lor de luptă excelente, acestea sunt fierari excelente. Cu toate acestea, fără să se uite la puterea lui, oameni iubitori de pace frangorov suficient.

În timp ce omenirea este foarte militant, violent și are capacitatea de a organiza și de a se adapta la societate. Oamenii caută în primul rând pentru a se asigura că cunoaște universul, ele sunt foarte înțelepți și dezvoltat versatil. Reprezentanții acestei curse războinici curajoși și criminali periculoși curajos, magicieni, de asemenea, influente și preoții sunt foarte înțelept. În luptă, ei vor fi întotdeauna un inamic puternic și dușmanii aliat puternic și de încredere aliați de încredere.

Cursa Cele mai misterios va vesperiany. Ele sunt frumoase ca îngerii, pentru dragostea sunt capabili de mari sacrificii, și încă suficient de puternic și periculos. Cu oameni vesperiany, practic, nu se inteleg, trăiesc închis și nu intră în alianțe. Dar împreună această cursă minunat trăi unit și organizat împreună numai.

Race pitici - cel mai vechi și cele mai avansate tehnologic grup de ființe, în lupta de a învinge marea furios nu este ușor. Creștere gnomi nu a venit, dar ele sunt foarte îndesat și rezistent. ocupația lor principală - fierăritul și minerit. Gnomi Magic disprețuiesc și nu înțeleg, și dacă nu-l înțeleg și nu-l recunosc.

Elves - ca reprezentanți ai de-a cincea cursa rafinat si sofisticat; tot ceea ce ei pur și simplu nu se ating, acesta este exact același uimitor și minunat. Ei iubesc natura și sunt gata să-l dea totul în orice mod posibil, chiar dacă am să folosească arma.

De asemenea, în Forsaken World există clase: războinic, apărător, vampir criminal, Bard, mag, preot și săgeți.

În luptă, soldații ar fi generali conduce trupele. Apărători ia greul, protejarea tuturor aliaților. Vampirii sunt evazive și viclean. Aceste fiinte sunt capabile de a bate un adversar confuz în timpul luptei. Killer poate fi ascuns în umbră și în greva cel mai neașteptat moment, în primul rând. Magicienii au gestiona sosobnostyami elemente sălbatice, și de a converti fenomene naturale în greve. Preoții pot vindeca și reînvia eroii căzuți în luptă. Săgeți au vederii dornici și sunt capabili de a ucide inamicul de la distanță. Din fericire, jocul va aduce într-adevăr vă plăcere și vi se va juca Forsaken World cu recunoștință.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more