Marcaje

Garbage Garage

Nume alternative: Garbage Garage

Garbage Joc Garage este un joc online bazat pe browser, care vă va permite să ia cu privire la provocările proprietarului gropile. Așadar, ați decis să deschidă propriul său depozit. Dar, desigur, în acest garaj gunoi Garaj on-line , ca și în viața reală, trebuie să înceapă mici, și încă de la început. Veți dezasambla mașini, care vor fi livrate la dvs. de marcă depozit cu piese auto și să se extindă în mod constant posesiunile tale. Descoperiți lumea fascinantă a garaj joc de gunoi on-line .

Înainte de a reda Garbage garaj, asigurați-vă că computerul îndeplinește cerințele minime de sistem, cum ar fi: procesor de frecvență - 2GHz, 1GB RAM, placă video - 128MB.

Inregistrare Garbage garaj în joc nu va lua mult timp și ușor:

1.                   Pe pagina principală, selectați elementul "Înregistrare";

2.                   Introduceți numele personajului;

3.                   Introduceți o parolă sigură;

4.                   Introduceti o adresa de email valida,

5.                   Selectați "Înregistrare" și Garbage înregistrare Garage este finalizată.

Joc de gunoi Garage face sa te simti propriul depozit de deșeuri proprietarului. Există, într-o mare varietate de piese de schimb, jucătorii pot crea propria groapa, dar unul dintre cele mai atractive destinatii de gunoi garaj on-line este de a extinde depozitul de deșeuri și setările. Jucătorii pot construi o varietate de clădiri și obiecte, ceea ce le face unice într-un depozit de deșeuri. Jucătorii pot invita chiar prietenii pentru a testa gropile de gunoi lor Garaj on-line și sfaturi de schimb pentru a crește.

La începutul călătoriei dumneavoastră, veți avea o curte mică și demontare mașini ieftine. În funcție de abilitățile dumneavoastră de management, poți să te joci acest joc și Garbage garaj crea o afacere de succes și, în cele din urmă, să fie capabil de a atrage mai mulți clienți. Mai mulți clienți înseamnă că sunteți în stare să atragă mai mulți clienți și de a face mai mulți bani prin demontarea alte tipuri de vehicule, cum ar fi bărci și elicoptere în garaj joc de gunoi.

Vechi de mașini, elicoptere și alte echipamente pot fi convertite în numerar, după vânzarea de diferite clienților lor. Joc Garbage Garage oferă o mulțime de caracteristici interesante, în afară de modernizarea și extinderea gropilor de dumneavoastră, aveți multe alte optiuni: urcare de la nivel la nivel, apoi vehiculele care ajunge la groapa de gunoi dvs., va deveni mai mult și mai exotice. Piese de schimb care va permite nu numai să crească dvs. de marcă, dar va permite, de asemenea, să vă creați propriile mașini în garaj gunoi on-line . Construi propria masina din diferite părți și să-l utilizați pentru a participa la competiții.

Desigur, jocul în sine Garbage Garaj se învârte în jurul complet depozitele de deșeuri dumneavoastră. Aici veți juca și Garbage Garaj încurcați cu aparatul dumneavoastră, contribuind astfel la creșterea cariera ta ca un specialist mecanic.

Ați putea fi chiar posibilitatea de a construi propria masina de chips-uri, puteți salva jocul în garaj gunoi. Puteți să vă echipați mașina cu o varietate mare de elemente, făcându-l unul dintre cele mai rapide plimbari in garaj joc de gunoi on-line . Atunci puteți lua masina si conduce uimitor, precum și concura cu alți jucători în unic PvP , în cazul în care cel mai bun joc de masina de gunoi Garage câștigă.

Garbage Joc Garage este unic MMO strategie care ia genului practic neatinse în spațiul on-line. Introduceți acest unic joc lume Garbage Garaj on-line și să opereze propriul depozit de deșeuri, de a crea o mașină unică și de a concura cu alți jucători din întreaga lume.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more