Marcaje

GetAmped 2

Nume alternative: GetAmped 2

Joc GetAmped 2 - multiplayer gratuit role-playing joc arcade cu grafică tridimensională de la compania japoneza CyberStep, Inc Proiectul va reaminti utilizatorului să joace bune '90 vechi. Aștepți lupte incitante și misiunea interesant. Vă sunt transportate în viitor, și anume în 2120. Acest an este marcat de faptul că oamenii au fost capabili de a merge dincolo de galaxia și să ia contact cu ființe inteligente care trăiesc pe alte planete. În primul rând, aveți nevoie să se supună un curs de formare, care va ajuta să stăpânească elementele de bază ale jocului. Trebuie să spun că pentru a înțelege modul de joc nu va fi dificil, pentru că interfața este simplă și intuitivă. Dar noi nu trebuie să neglijăm faza de pregătire, așa cum GetAmped 2 on-line inerente într-o varietate de nuanțe, să înțeleagă că de multe ori singuri nu pot face. După finalizarea cu succes a "test drive" GetAmped2 începe să joci la putere maximă. Veți mișcați mâna pentru a distruge un număr foarte mare de inamici, pentru a efectua sarcini complicate, să ia parte la tot felul de lupte, și a devenit în cele din urmă atât de încrezător în propriile abilități pe care nu se tem de a lupta seful dure, terifiant deja unul de acest gen. Între hardcore puteți apăra adevărul în dvoboe verbal cu membrii încăpățânat de ordine. O astfel de pauză, nu se va odihni doar între contracții, dar va oferi, de asemenea, o oportunitate de a straluci propria inteligență.

Puteți juca GetAmped2 gratuit, cu condiția ca computerul îndeplinește următoarea listă de parametri relevanți

- OS pentru Windows (2K/XP/Vista/7);

- Procesor Intel Pentium III 1. 2 GHz;

- DirectX 9 compatibil. 0 sau mai mare;

- 256 MB RAM;

- Conexiune la internet de 128 kbps.

Intră în joc este posibil prin intermediul Facebook, să se înregistreze pe site-ul oficial. GetAmped 2 înregistrare durează doar un minut. Trebuie să introduceți următoarele date: numele de utilizator, adresa de e-mail, parola și numele de pe forum. După descărcarea jocul, vă va plonja într-o atmosferă plăcută, care nu vrea să plece, chiar și după mai multe ore de joc.

GetAmped 2 poate juca în trei moduri: Turneu (lupte singur și echipa cu până la 8 persoane pe o parte), Misiunea Defender (Misiuni poveste, luptă împotriva caractere non-jucător, echipa este permis de 4 persoane) și Lupte de stradă (bătălie epică implică până la 20 de persoane, cu trei etape de tratament și fără restricții). Desigur, este mai bine să înceapă mici și nu dezamăgit pentru a vedea cum sa terminat jocul, aproape înainte de a începe, atunci când ușor imediat luat regimul complex. Deci, esti gata pentru o aventură incredibilă, și vă sunt în mod natural interesate cu care să lupte. Aici trebuie spus că adversarii vor fi nici o lipsă. Pe drum se va întâlni și cyborgi și zombi, și tot felul de monstri, și o mulțime de alte spirite rele. Stocurile de arme pentru a ucide mulțimea aceste creaturi josnice. Apropo, arma ar trebui să fie selectate potrivit pentru erou. După ce toate personajele au caracteristici distincte, ceea ce înseamnă că poate stoca diferite tipuri de arme. Și amintiți-vă că consumatoare de tot gloată, vă pregătiți pentru punctul culminant - o luptă teribilă cu seful.

Moment, Pleasant este personalizarea erou. Va fi capabil de a modifica piei și avatare. Mai mult decât atât, aveți posibilitatea să partajați piei dvs. unice cu alți jucători. A crea un personaj similar cu personaje de desene animate preferate si distreaza-te!

Este demn de menționat faptul că proiectul în plus față de gameplay captivant oferă posibilitatea de a găsi o conversatie buna. Experiența dublă bucurie, având succes în joc, plus comunicarea prin e-mail la joc și chat cu prietenii tăi. În corectitudine, trebuie remarcat faptul că jocul GetAmped 2 diferă cu multe caracteristici. Printre acestea se numără design-ul original de sunet si grafica luminoase și dezvoltarea dinamică a parcelei, și o varietate de quest-uri. Toate acestea le puteți aprecia doar dacă se alăture comunității jocuri distractive. Nu pierdeți nici un minut în zadar! La urma urmei, atât de multe lucruri interesante înainte! Mult noroc!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more