Marcaje

mare Farm

Nume alternative: Goodgame Big Farm, Big Farm Big Farm

Big Farm - acesta este un interesant browser-based joc multiplayer despre ferma. Companie Goodgame Studios a creat o poveste fascinanta si un gameplay plin de culoare, având grijă de interesele de gameri. Goodgame Big Farm - aceasta este o oportunitate de a învăța cum să conducă propria agricultură, pentru a deveni cel mai bun fermier a anului, precum și distractiv de a trece timpul. Cred că fiecare alt utilizator va trebui să gust Big Game Farm. În plus, o astfel de jucărie trage orice computer, deoarece cerințele de sistem mai modest: Orice browser, disponibilitatea de Internet, și, desigur, PC-ul.

, înainte de o mie domenii de insamantare si oua de colectare, trebuie să înceapă să creeze un cont. Pentru a face acest lucru necesită înregistrarea în joc Big Farm. Cu această frază, ca întotdeauna, crezi că trebuie să introduceți o mulțime de informații, imagini și codul de confirmare cu în e-mail... Nu!!! Înregistrare Farm mare - acest proces minute, care este necesar pentru a îndeplini toate cele trei linii:

  Utilizator
 • Imya (conectare)
 • Adres e pochty
 • Parol

Ostalos clic pe"juca din"și puteți juca imediat în mare ferma!

Doar imaginati câmp cu urechi, grădini înflorite, pepene verde, pepene galben Bashtaev, Corrals animale domestice și păsări, combine puternice și tractoare, morile de vânt, hangare... - Și e al tău, ești proprietarul unei averi!!! A capturilor? Apoi merge mai departe, pentru că în această industrie nu poate sta pe spate. Farm afacere foarte profitabilă -, dar, de asemenea, necesită muncă.

joc Cât de util Farm mare:

Dlya Mai întâi trebuie să învețe cel puțin unele elementele de bază.

 1. proprietatea funciară, și, astfel, aktivami
 2. proprietate Partenerii
 3. Obschenie, restaurante, tranzacții, torgov
 4. dețin
 5. Uchastie misiuni și quest-uri de completare si astfel sa dezvolte in logica, deyatelnost
 6. mentale Cultură financiară
 7. Obuchenie și torgovli
 8. Uchastie concursuri, ordine și alte aktsiyah
 9. regulate
 10. Sotrudnichestvo și interacțiunea cu alte igrokami
Acest lucru va ajuta o fată drăguță pe nume Tessa Townsend. Se spune că societatea pe care a moștenit de la vechea unchiul George. Din păcate, în anii își facă simțită, și unchiul nu poate susține economia în ordine. Acum ai posibilitatea de a deveni fermieri prosperi, cu o afacere profitabilă. Pentru agricultura nevoie de fonduri. Banii pot fi câștigat în mai multe moduri:

 • efectua diverse quest-uri, pentru care obține puncte și podarki
 • Noul
 • Dostigat nivel, pentru care o poluchish
 • taxă
 • Mozhno câștiga bani igraya
 • de zi cu zi
 • Suschestvuyut anumite sarcini de a face acest lucru, puteți obține zoloto
 • Nu și cel mai rău, puteți cumpăra întotdeauna de aur în magazinul de pe site-ul igry

Chtoby fermă a înflorit și a genera venituri, ar trebui să semene cu promptitudine domeniile, udare, distruge dăunătorilor și buruienilor, recolta, va prelucra și vinde produsele. Pentru a face acest lucru, trebuie să achiziționeze echipament pentru prelucrarea produselor agricole - tractoare, sevalok, de recoltat. Pentru a construi sisteme de irigații, pentru a avea o recoltă bună. Construi hangare, depozite, mori și curățarea pentru prelucrarea și depozitarea produselor. Și, desigur, angaja lucrători, din moment ce tu esti cel care nu face față volumului de muncă de zi cu zi. Același lucru este valabil și pentru creșterea animalelor domestice și a păsărilor. Avem nevoie să-i, hrana curată, fân, cumpara cele mai bune alimente, colecteze ouă. Este necesar să se construiască corali, de fermă, separatoare, sisteme de muls, echipamente și, de asemenea, angaja oameni.

Aici este o altă problemă - încheierea de contracte cu restaurante, cafenele și puncte de distribuție de a furniza carne proaspătă și de calitate, produse lactate și de fructe și legume. Trebuie avut grijă, iar pe schimbul de bunuri cu partenerii de pe piață, precum și achiziționarea de noi soiuri de plante și rase de porci, vaci, rațe, găini și iepuri. Ce altceva vă așteptați atunci când juca în mare ferma, deci este o extensie a bunurilor lor, cumpărare de noi terenuri.

Deci, în cursul jocului te abilităților de management de personal, un agronom, finanțator, să învețe cum să comerțului cu succes și de a face afaceri!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more