Marcaje

Goodgame Farmer

Nume alternative: Goodgame Farmer

Goodgame Farmer on-line - gratuit joc multiplayer browser cu grafica de desene animate hilar. Aceasta este o lume pozitivă în cazul în care puteți experimenta o mulțime de emoții pozitive. Dacă sunteți strecurat agitația urbană și nu respira, e timpul pentru a plonja în realitatea virtuală, pentru a reveni la întinderi de teren agricol, în cazul în care fluxul normal de viață potoli setea orice, chiar și nervii imposibil distruse. Gestionarea economiei și extinderea limitelor de posesiuni, sa te simti plin sat fantastic locuitor. A început să joace Goodgame Farmer , te va decide când și cât de mult să lucrați, și atunci când doar se află pe iarba de câmpurile și plajă. Dar chiar și în orele de munca grea, nu te vei simti nici o oboseala! După ce acest proces va fi foarte interesant!

Joaca jocul on-line Goodgame Farmer poate fi oricine și nu trebuie să aibă acest computer de înaltă performanță. Cerințe de medii de sistem face proiectul disponibile. Normal nu, plus o conexiune la internet - asta e tot ce ai nevoie pentru a se arunca cu capul într-un basm. Alăturați-vă în joc Goodgame Farmer te face un utilizator legitim și să participe la jocul poate fi în orice moment convenabil. În afară de treceri Goodgame Farmer de înregistrare este foarte simplu. Introduceți o adresă de e-mail, de a crea o parolă și bifați confirmând acceptarea regulilor. Acum, cele mai tari fermierii lumii apar înainte de a vă în toată splendoarea sa!

Deci, ceea ce va proprietarul fermei? Veți fi în sus și arat domeniile lor, și planta copaci și să crească diferite plante folositoare și creșterea animalelor, și, desigur, să se bucure de roadele muncii lor. Întreba ce fel de cultura este in stoc? Da, foarte mult! De exemplu, banane, prune, lamai, cirese, portocale, mere, masline, etc etc Va avea, de asemenea, grijă de extinderea fermei și modernizarea tuturor proceselor, îmbunătățirea condițiilor animale de companie. În timp ce jocul Farmer în primul rând sociale, punct important este relația cu vecinii. La urma urmei, se poate printre ei ca să facă dușmani, și de a găsi prieteni adevărați. Aflați cum să colaboreze, iar succesul este garantat pentru tine. Este demn de menționat faptul că cei care iau Goodgame Farmer joc, posibilitatea de a concura în realizările de oameni din mai multe țări. Interesat în joc gamerii din toată lumea!

Nu vă faceți griji că veți fi stivuite pe o mulțime de lucruri de la o dată, și nu vei ști cum să facă față cu ea. Deși jocul Goodgame Farmer și necesită participarea la atât de multe aspecte, dar ea este foarte loial pentru începători și oferă timp pentru a obține. Inițial, veți tutorial simplu, cu care și învăța pași de bază. După ce totul merge ca un ceas: varza de plantare, recoltare, de tranzacționare pe piața, ia un profit legitim. Comerțul cu jocul are un loc special. Este prin procesul de vânzare și cumpărare să facă vânzări ale produselor lor și de a lua tot ce ai nevoie pentru dezvoltarea în continuare. De altfel, aceasta a fost pe piață și vă va fi mult mai probabil să interacționeze cu alți jucători. Așa că nu ratați șansa de a personaliza favoarea lor pentru tine! Piață - aceasta este, de asemenea, un loc în care puteți obține un loc de muncă pentru a efectua. Și bun pentru ei sunt despăgubirile datorate. Puteți câștiga niște bani și de a ajuta alți agricultori. Pentru munca ta, unii jucători sunt dispuși să plătească farmadolarry. Cu toate acestea, nu încercați să fie trist despre care tot timpul trebuie să birfa. Atunci când ajunge la un anumit nivel de dezvoltare și va fi suficient de bogat pentru a plăti pentru munca altcuiva, și va utiliza serviciile de mercenari în sine.

În piață există un magazin în joc. Acesta oferă tot felul de plante, animale, îngrășăminte, clădiri care pot fi transferate la fermă, și chiar o mare selecție de decoratiuni. Număr de lucruri care vor avea este direct proporțională cu nivelul. Că este, mai mult joc, simt mai încrezători în această lume amuzant.

În cele din urmă, este în valoare de a spune că jocul Goodgame Farmer are un număr de caracteristici utile. De exemplu, conversație, galerie de arta fermă, sa cumpere cadouri, probleme comune, precum și alte jurnal personal. A se vedea pentru tine în acest produs on-line excelent. Dezamăgire nu este amenințată! Bucurați-vă și lăsați-vă toți în noroc!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more