Marcaje

GoodGame Fashion

Nume alternative: GoodGame Fashion

GoodGame Fashion on-line - gratuit joc flash multiplayer sociale pentru fete interesate de moda. O altă surpriză plăcută din studio GoodGame , care este faimos pentru simulator de viață. Dacă sunteți pasionat de tendințele modei și se bucură de tot frumos, daca te consideri o femeie adevărată, care nu va pune off și gata să dea sfaturi la alte bun-naturedly, jocul GoodGame Fashion cu siguranță este pe placul dumneavoastra. Pentru că aici ai devenit un trendsetter se dicteze regulile în această lume imprevizibilă. În primul rând, veți fi proprietarul unui mic magazin, dar în timp, există toate șansele ca se va transforma într-o corporație de moda imens. Numai prin eforturile lor să vă promova afacerea dvs. și de a atrage o multime de clienti, ceea ce te va face fabulos de bogat. Desigur, casa de moda proprie - visul fiecare fata lui. Dar să fie pacient, au o mulțime de muncă înainte de a va fi posibil să se bucure de realizările.

Tot ce ai nevoie pentru a accesa jocul - se GoodGame Fashion de înregistrare. Ia-o ușor. Completarea în câteva domenii (nume de ecran, parola, e-mail), va deveni un utilizator cu drepturi depline. Vă rugăm să rețineți că check-in joc GoodGame Fashion necesită acordul pentru a confirma și că veți avea nevoie de a pune caseta corespunzătoare. Pentru a gameplay-ul nu defecțiuni, asigurați-vă că computerul are un Adobe Flash Jucător . Pe de altă cerințele de sistem, nu vă faceți griji, pentru că ei nu fac mare. Creatorii au făcut tot posibilul, astfel încât vă puteți bucura de liber de joc.

Acum, când începe să joci jocul on-line GoodGame Fashion , puteți extinde activitățile lor violente și mai mult pentru a îmbunătăți perceput magazin inițial greu de definit. Cursul de instruire se va îngropa în această chestiune și să se ocupe cu componentele de bază ale jocului. Sfaturi înțelepte nu va primi confuz la prima și cred în ei înșiși. Pe cale de a fi un lot. La început, tot ce ai - o pereche de modele, o croitoreasă și un manechin. Este totul într-o cameră mică. Dar au făcut tot ce este necesar, puteți fi mândri de a crea un brand global. Juca GoodGame Fashion - înseamnă țesături de stocare și de a crea haine, angaja personal calificat și le direct de a face un produs, în scopul de a atrage clienti pentru a crea propria lor interior de magazin și să actualizeze o casetă de prezentare în mod regulat . Elemente de interior, puteți cumpăra pentru bani. Inutil să spun, mai mulți vizitatori vor merge la tine cu pungi de cumpărături încărcate, cu atât mai mare va fi sansele. Aflați cum să motiveze designerii le face o ofertă ei nu pot refuza - și truc. Afacerea ta va extinde și crește vânzările.

Gândiți-vă cât de frumos pentru a fi un trendsetter. Sentimentul că vă sunt egale cu milioane de vei sti ce fel de sentiment crește atunci când în spatele aripi. Și puteți experimenta toate, doar incepand GoodGame Fashion juca! Joc de modă - este o mulțime de emoții plăcute și posibilități cu adevărat nelimitate. Vrei să fii pe Chanel de renume mondial și Dior? Nu, nu ferește! Priorități de drepturi și de tip boutique, va vizita nu numai oamenii obișnuiți, dar, de asemenea, stele.

Nu ratati placerea de a discuta cu alți jucători. Vizitați concurenții magazine pentru a vedea modul în care acestea toate restabilite. Și poate că în timpul uneia dintre aceste vizite, veți avea o altă idee stralucita. De asemenea, în rândul utilizatorilor, există mulți oameni care devin prieteni, iar sprijinul nu a împiedicat pe nimeni încă.

Joc Goodgame Moda este în așteptare pentru tine! Această lecție bine înveseli timpul tău liber! Noi putem doar vă doresc buna dispozitie si o multime de zambete!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more