Marcaje

Goodgame Gangster

Nume alternative: Goodgame Gangster

Goodgame Gangster on-line - gratuit de strategie multiplayer bazat pe browser joc social. Această acțiune interesant de companie Goodgame Studios cu profund gândit-out complot, grafică de înaltă calitate, o mare selecție de joc de acțiune și o grămadă de lucruri diferite mici, care ajuta pentru a conduce eficient o luptă de neuitat. Incepand de la a juca Goodgame Gangster simplu soldat obișnuit, vei deveni îmbunătăți rangul lor până la până ei înșiși nu devin același nașul, care va conduce destinul tău în primul rând. Dar dacă nu a sosit încă timpul avertizat de către arbitru, au o sudoare bun pentru a efectua corect toate sarcinile atribuite te lider. Și lăsați viața mafiei aventură periculoase umplute cu barbotare, în același timp, este interesant, cu un gust de adevărata fericire și libertate de acțiune. Cei care au deranjat să respecte regulile de viața reală și care tanjeste dupa joc permisivitate Goodgame Ganster avea cu siguranță de gust, deoarece infractorii neliniștite a face ceea ce doresc aici. Veți comerț pe piața neagră, provoca un duel alti jucatori pentru a lua parte la războaie gasca mari, castiguri de aur și-l petrece cu placere pentru a cumpara articole de la un arsenal imens de moarte. Haide! Verificare Goodgame Gangster așteptare pentru tine și gata pentru a deschide o lume criminal uimitoare în toată splendoarea sa!

Nu vă faceți griji cu privire la care nu se poate juca Goodgame gangster de pe computer. Chiar dacă PC-ul nu are setări ridicate, încă mai pot continua în condiții de siguranță pentru modul de joc, deoarece cerințele de sistem pentru joc mai mult decât modest. Internet Plus nu - și pe care ați executat deja pe străzile din jocul cu un pistol în mână! Și, ca pentru a crea un cont nou, acesta nu ia mult timp. Am verifica în joc Goodgame Gangster două etape. În primul rând aveți nevoie pentru a crea un personaj care este de a alege aspectul său, gen, nume și clasă. După ce trece pentru a umple domenii precum adresa de e-mail, parola, și alege lumea de joc dorit. La sfârșitul înregistrării cu regulile de consimțământ prin bifarea și se poate muta din faptele lor rele.

Jucătorii uniți în familie, care este condus de nasi. Odată ce ați intra în clan, vei deveni un soldat. De-a lungul timpului, se poate câștiga în sus. Următoarele etape ale carierei dvs. va rang Capo. Capo disponibil pentru o astfel de acțiune: atacurile de lansare, atac de înregistrare / de apărare, sacrificiu - lingouri de aur. Apoi, puteți câștiga de la nașul de a îmbunătăți consigliere. Acest titlu fără a lua oportunitățile pe care au fost înaintea ta, adaugă următoarele atribuții: a expulza Capo și Soldier scăderea Capo ridica Soldatov, invită jucătorii să se ocupe de cumpararea bonusuri (numerar / Exp). Cum veți căuta creșterea în ierarhia - afacerea dvs., cel mai important lucru - rezultatul!

Joaca de joc Goodgame Gangster Veți fi folosind o varietate de subiecte. Dintre aceste tipuri de arme disponibile: armura organism, diverse obiective turistice (telescopice tactic, obiective turistice telescopice infraroșu și laser), fum, grenade paralizante, dinamită TNT, cuțit aruncat, revolta scut de poliție și mai mult. Pentru a ajuta soldații și a oferit o trusă medicală, care include pansamente, pastile, și alte bunătatea. Există unele lucruri utile cum ar fi mantie camuflaj, camuflaj, precum și alte senzor de puls. În plus față de împrumut caracterul trebuie să folosească propriile lor forțe hrană, și anume, cafea, suc, morcovi, taitei, batoane de ciocolată. O astfel de diversitate face gameplay-ul bogat și atractiv.

Dar, pentru a avea succes în luptă nu este suficient pentru a stoca pe toate subiectele menționate. Deoarece personajele au anumite caracteristici, apoi pentru a crește șansele de a câștiga, acești parametri trebuie să fie pompat. În primul rând, ar trebui să acorde atenție la cele trei caracteristici cheie - noroc, perseverență și caracteristici de luptă. Capăt pentru fiecare clasă este special: pentru Gopnik - o forță pentru trișor - agilitate și tactici de - inteligență.

Apropo, clasele s-au diferențe între ele. Din moment ce joc Goodgame Gangster oferă de la început pentru a face o alegere între cele trei clase disponibile, ar trebui să știți cine este cine. Deci, hoții sunt foarte insidios și de multe ori ca să riposteze, deși ei nu cred prea mult despre modul în care acțiunile lor sunt cinstit. În plus, ele sunt perfect capabili de a evita hit-uri inamice. Tactici, spre deosebire de atac tâlhari reflecta prost, dar la fel sunt în măsură să calculeze propria lor atac de care adversarii obține numărul maxim de accidente vasculare cerebrale. Dar huligani se disting prin tenacitatea lor în luptă. Pizma lor rezistenta fiecare. Chiar și cele mai istovitoare lupta cu ei sau pe nimic. Puteți alege pe cineva care, în opinia dumneavoastră, cele mai adecvate și caută campionatul vyborot în această lume aspră! De ce nu ai devenit un nasul influent?

Crede în puterea ta - și toate adevărat! Nu ratați această ocazie de a scoate în evidență! Mult noroc!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more