Marcaje

Guvernatorul Pokerului 3

Nume alternative: Guvernatorul Pokerului 3

Game of Governor Of Poker 3 descendent al Texas Hold'em

Jocuri de noroc cu cărți de poker

U, o poveste lungă și fascinantă. Însă acum atenția noastră s-a îndreptat către un anumit fel, care la început a fost numit pur și simplu Hold'em. Când în 1967 mai mulți jucători au venit la Las Vegas și au adus cu ei un joc de cărți complet nou la acea vreme, le-a plăcut rapid cazinoul obișnuit. Timp de câțiva ani, Golden Nugget Casino a fost singurul care a invitat vizitatorii să se alăture misterului Texas Hold'em. El a primit acest nume pentru că jucătorii care l-au prezentat la Vegas proveneau din statul american Texas. Și jumătate de secol mai târziu, a apărut jocul Governor Of Poker 3.

Tehnologia avansată vă permite să oferiți luciurilor de lungă durată, diluând reguli stricte și serioase cu o notă de aventură. Dacă înainte mulți mergeau la cazinou pentru a obține o porție de plăcere, astăzi se poate face fără a pleca de acasă. În "Governor Of Poker 3" toată lumea poate juca, chiar și un copil, înțelegând rapid regulile simple.

Reguli reale și virtuale

În ceea ce privește gameplay-ul în sine, acesta respectă aceleași legi ca în viață. În același timp, este asezonat cu „volane” cu caracteristici suplimentare, dar mai multe despre asta mai târziu. Acum să vedem despre ce este vorba despre Texas Hold'em.

Există trei tipuri: nelimitarea, limitarea pe jumătate și limitarea. Participanții la masă îl așteaptă pe dealerul de carduri, dar deocamdată depun bani în bancă. Cel care se ocupă de cărți, dă două cărți închise și așteaptă ca târgul să se încheie între jucători. Următorul, pe masă, s-au așezat trei deschise, iar din nou negocierea, apoi alte două cercuri pe o carte deschisă, cu o pauză pentru ofertare. Jucătorii, având două cărți orientate în sus și 5 cărți deschise, trebuie să facă o combinație câștigătoare. În plus, începând să joci jocul Governor Of Poker 3, vei găsi multe alte evenimente interesante.

Ceea ce lumea virtuală pregătește pentru noi

Când a avut loc înregistrarea Guvernatorului de Poker 3, bine știți numele, parola, adresa de corespondență ... , puteți începe să dezvoltați teritorii.

MiniClip, compania a creat pentru dumneavoastră satul Texas Saba. Odată intrat în ea, veți întâlni alți jucători cărora le place să stea aici. Cu ei puteți sta în bar, faceți o plimbare prin împrejurimi, abordați puzzle-uri simple sau puteți cumpăra câteva articole care sunt utile pentru trecerea ulterioară. Trecând de-a lungul hărții, finalizați sarcinile la nivelurile actuale. Seamănă cu un joc cu zaruri care sunt rulate pentru a face numărul adecvat de pași.

De vreme ce jucători din întreaga lume vin aici, compania de aici este întotdeauna internațională, cu toate acestea, managementul vorbind rusă nu este oferit. Dar acest lucru nu joacă un rol, deoarece în chat poți comunica în limba ta obișnuită, iar meniul este ușor de obișnuit. Caracteristici ale iPlayer Governor Of Poker 3:

    Jucăria este disponibilă nu numai pe un computer, ci și pe o tabletă și telefon mobil;
  • 6 tipuri de poker prezentate;
  • Vă puteți autentifica prin Facebook și alte rețele de socializare;
  • Alege-ți adversarii pentru joc;
  • Câștigă trofee;
  • Comunică cu alți jucători.

Scopul distracției este de a câștiga mulți bani la masa cărților și de a face o ofertă iubitului tău. De asemenea, trebuie să explorezi vastul teritoriu și să lupți cu guvernatorul Texas. Povestea principală rămâne pokerul în sine, dar există ceva de făcut în afară de acesta. Practic nu va trebui să configurați nimic în plus, trebuie doar să vă autentificați, să creați un personaj și să jucați. Este disponibil gratuit și acesta este un alt plus semnificativ pentru celelalte avantaje.

 

Guvernatorul Pokerului 3 - Texas Hold'em în Vestul Sălbatic