Marcaje

Eroii puterii și magiei 3

Nume alternative: Eroii puterii și magiei 3

Heroes of Might and Magic 3 - rândul său, pe bază de calculator joc cu elemente de role-playing. Acest joc este o strategie de fantezie cult. Publicat ca a treia parte dintr-o serie de jocuri Heroes of Might and Magic, în anul 2000. Aici vă veți simți un erou adevărat, punând acest efort și folosind abilitățile. De asemenea, pentru a vă ajuta să tot felul de opțiuni de jocuri de noroc pentru a îmbunătăți diferite caracteristici. Pentru a juca Heroes III au fost concepute pentru a completa continuarea poveștii. Daca sunteti un fan al acestei serii de jocuri, veți vedea modificările aduse de joc Heroes III.

Ce ti-ar juca de joc HoMM3, în principiu, orice joc pe calculator, aveți nevoie pentru a descărca Heroes of Might and Magic 3 pe site-ul. Dar, înainte de asta, vă sfătuim să faceți cunoștință cu jocul, răsfoiți prezentate în videoclipurile pe Internet cu privire la revizuirea de joc, și termina de citit aceasta recenzie.

În al treilea rând Heroes gameplay similar cu primele două părți ale jocului. Te joci mai multe caractere, eroi - comandanți de armată diferite creaturi mitice. Heroes joc 3 este o lume de joc de două-dimensional, sau mai degrabă hărți strategice.

, Puteți juca un joc de două componente: un strategic - rătăcitor pe cardul principal al jocului, în scopul de a captura obiecte tactice - testat pe harta diferite ostilităților. Asta este, chiar dacă ajungeți pe harta strategică și apoi pe vrăjmașii voștri fel care intră în lupta pe care a adus automat la bătălia pe hartă tactic. Ea are ceva în zone comune pe care întâlnit.

În Heroes 3 să se concentreze pe dezvoltarea caracterului său. Puteți obține îmbunătățiri în mai multe moduri: prin victorii în lupte, în cazul în care descoperirea de resurse sau artefacte. Cel mai important lucru pentru tine este un oraș cu clădiri. Orașe nu aveți capacitatea de a schimba, dar puteți crea noi structuri.

De asemenea, în joc Heroes of Might and Magic 3 este important pentru extragerea resurselor. În cadrul fiecărui oraș poate produce doar unul dintre tipurile de resurse: aur, lemn, minereu, mercur, sulf, cristale și pietre prețioase.

Se joacă Heroes of Might and Magic III Aveți o mai multe tipuri de arme. Dar magia principal. Există tot felul de grupuri de vrăji, dar fiecare cu propriile caracteristici: vraja - binecuvantare, blestem, atac și de sprijin. Pe baza celor patru școli de magie dedicate elemente - apa, focul, aerul și pământul.

În Heroes 3 Vei juca proprietățile lor individuale de potrivire anumită specialitate:

• substanțial;

• abilități Conform;

• Prin vrăji;

• resurse aducător;

• Lunetiștii;

• Magicienii;

• Viteză;

• Magic foc.

În esență - o oferă ființei viteză.

Conform abilități - se repetă una din cele secundare.

Prin vrăji - cu o putere mai mare în crește vraja.

Aducător de resurse - în fiecare zi aduce resurse suplimentare.

Snipers - doar Gelu.

Magicienii - numai pentru eroul Dragon.

Speed ​​- doar Domnule Mullen.

Foc Magic - pentru eroina lui Hadrian.

În general, jocul este Heroes 3 a suferit modificări în programul. Ea a devenit mult mai bine.

Deci, grăbește-te pentru a descărca Heroes 3. De succes te joci!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more