Marcaje

Ice Age Online

Nume alternative: Ice Age Online

Joc Ice Age - un browser-based gratuit companie de design Bigpoint dezvoltat de desene animate populare omonim. Acțiune joc casual desfășura în locații familiare și vârtej într-o aventură vârtej de vânt puteți cu eroii de desene animate preferate. Ice Age Online vă va duce în cele din perioada rece mamuții uriașe locuite și alte animale, care în timpurile moderne și nu există nici o urmă. Printre Manny, Diego, Sid si Scrat Vei face o calatorie de neuitat va trece mai multe teste și de a asigura viața lor în mediul rece. Încercați cu privire la rolul de lene amuzant, și în ciuda condițiilor dure, să se distreze în Ice Age Online de glorie!

Asigurați-vă că sistemul dumneavoastră îndeplinește cerințele minime de sistem, și puteți începe în condiții de siguranță pentru a juca acest joc Ice Age. Notă prezența următorilor parametri:

  • OS pentru Windows XP ( SP 3) / [_12_ ] pentru Windows Vista ( SP 1) / pentru Windows 7 [ _36_]
  • Procesor Intel Dual Core 2 GHz / AMD 2. 8 GHz
  • 256 placa video cu Shader 3. 0
  • Placa de sunet Compatibil DirectX 9. 0 c
  • RAM 1 Gb
  • Hard disk de 2 GB

De asemenea, pentru a accesa jocul necesită înregistrare Ice Age. Prin crearea unui cont, trebuie să raporteze informații, cum ar fi numele de utilizator, parola, adresa de e-mail și data nașterii. De asemenea, verificați în joc Ice Age vă cere să pună un bilet la confirmarea de acceptare a Termenilor si Conditiilor și Politica de confidențialitate, înainte de a le citi. Plus în faptul că aici pentru a va abona la știri interesante. Tu nu vrei să fie informat cu privire la toate noutatile! Cu atât mai mult că dezvoltatorii nu s-au oprit lucrul la proiect.

Joc Ice Age pentru a juca on-line - apoi du-te prin tot ceea ce înainte ar putea vedea doar ca un observator extern. Interveni în complot și de a controla lucruri, cum ar fi nu numai pentru copiii care iubesc desene animate, dar, de asemenea, generația mai în vârstă care îi place să își petreacă timpul la liber. De ce să fi plictisit atunci când vă puteți ridica mouse-ul și zbura prin aer într-un noroi bule bulgări de zăpadă de joc sau aranja distilare Diego. Lumea virtuală surprinde din ce în ce în măsura în care, pe măsură ce avansa prin nivele. Tovarăși neliniștite nu vă va permite să stea în liniște la fața locului. Da, și ceea ce poate fi adunări, în cazul în care atât de multe de făcut?

Avem nevoie pentru a construi o tabără cu facilități pentru animale defavorizate, care sunt amenințate cu distrugerea de la frig nemilos. Wanderers adăpost și să le ofere hrană. Reciproc - o modalitate foarte bună de a face noi prieteni și a devenit un erou adevărat. Te vei simti suficient de confortabil știind că tovarășii credincioși ajuta în vremuri dificile. Prietenie - o adevărată artă, și joc online Ice Age, nu numai că vă va arăta acest lucru, dar păstrați-l și să învețe o comoară neprețuită. Nu uitați să vizitați prietenii lor, dați daruri din inimă - și foarte repede să fie capabil să se simtă cât de gesturi de răspuns plăcut.

Ice Age juca online, veți nu numai în locuri care au reușit să capteze în timp ce vizionați o serie de blockbuster interesant. Scene din noul "Ice Age 4: Continental Drift" - este un alt joc surpriză. Platformer plin de viață te duce prin întinderi înzăpezite și căile de gheață abrupte. Și la fiecare pas va aștepta emoții fantastice! Nu țineți înapoi un râs! Această scădere de joc victorie nebun chiar și cele mai ursuz!

Deveni un membru activ și bucurați-vă de caracteristicile distractive ale jocului. Interfață simplă, care acoperă trecerea de gameplay, grafica plina de culoare și o mulțime de distracție pentru a comunica cu prietenii dobandita - toate acestea și multe altele vor fi disponibile pentru a vă absolut gratuit, vizitați doar site-ul de joc. Nu zăbovi, te uiti cu nerăbdare să!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more