Marcaje

Imperion

Nume alternative: Imperion

Joc Imperion este o nouă strategie massively multiplayer bazat pe browser-ul on-line, care se referă la genul de sci-fi. Spațiu va fi sub control, dacă joci jocul Imperion! Înscrierea la o întindere misterios de spațiu nelimitat pentru înrobirea de noi planete. Joc Imperion oferă una dintre cele trei rase, cu care începe calea către construirea de imperiul lor spațiu. Jocul Imperion este atât de frumos, că strategia are mare grafică și gameplay-ul minunat.

Înainte de a juca Imperion, asigurați-vă că computerul îndeplinește cerințele minime de sistem, cum ar fi: procesor de frecvență - 2GHz, 1GB RAM, placă video - 128MB.

Înregistrare Imperion nu ia mult timp și ușor:

1. Pe pagina principală, selectați elementul «Joacă gratis»;

2. Da un nume pentru personajul tău,

3. Introduceți o parolă sigură și confirmați-l,

4. Introduceți adresa de e-mail;

5. Selectați "registru".

Joc Imperion este o strategie sci-fi. Veti lupta pentru extinderea imperiului său intergalactic și dominație în univers. În Imperion on-line, va trebui să folosească abilitățile de strategie pentru a sparge rezistenta de ceilalți jucători și de control spațiu. Joc Imperion vă oferă cu planeta și furnizarea inițială de 3 resurse - cristale, metale, tritiu (pentru Titans) sau deuteriu (alte rase), sectorul construcțiilor și centrala electrică de capacitate mică. Sunteți invitați să lucreze pe misiuni de formare Imperion on-line. În viitor, va fi capabil de a crește producția de energie și materii prime, procesul, asteroizi și comete, a construi clădiri diferite, pentru a crea flota spațiu pentru a lupta cu adversarii, coloniza planete joc Imperion. Joc Imperion oferă pentru a juca pentru unul de curse: The Titans, Terran și Xena. Xena - este războinică rasă, ostil of Titans. În dezvoltarea bazată pe cercetare genetica, și de a câștiga nu este viclean sau tehnologie, și cantitate. Flota Xenia Imperion online, construite în paralel și mult mai rapid decât alte rase. Numai această rasă poate construi o structură de "creier", care permite monitorizarea continuă a adversarului planetei. La formarea joc Imperion Baikonur disponibile pentru ei 40 de flote, spre deosebire de alte jocuri de strategie Imperion simplu: atac - este cea mai buna aparare! Titans - este cea mai veche și mai înțelepți oameni, apărătorii joc Imperion. Ele dețin tehnologii avansate, au un cod strict de onoare, relații de prietenie, astfel încât în ​​cursa. La Titans Imperion on-line au două caracteristici: scut planetar și portalul. Ele pot stoca excesul de energie din acumulator și poate fi utilizat pentru alte resurse. Titans lupta cu reprezentanți ai rasei lor, numai de pe navele de "Le Corsaire" în joc Imperion, atacuri sunt o surpriză completă a inamicului. Aceasta rasa este in curs de dezvoltare pentru o lungă perioadă de timp, are o rată scăzută de construcție de nave și prețul ridicat de cercetare flotă de luptă, care este compensată de înaltă tehnologie și o protecție bună în Imperion on-line. Terran - o cursa de tânăr, care a rămas în urmă în tehnologie și a câștigat poziția în univers din cauza Titans joc Imperion. Aceasta rasa se adapteaza la noile condiții. În joc Imperion nu în moneda locală, astfel încât veți încheia barter. În Imperion jocul nu va fi plictisit, deoarece jucătorii pot discuta pe forum sau prin e-mail in-game.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more