Marcaje

Irod

Nume alternative: Irod

Irod online - bazat pe browser-ul joc de strategie socială, care îmbină cu succes momente istorice și elemente fantastice. Acțiunea are loc pe continentul lui Dumnezeu, în care forțele binelui și răului confrunta reciproc. Dvs. de sarcină principală - de a lupta împotriva armatei întuneric condus de Irod. Pentru a curăța pământul de rău, puteți lua ajutorul de eroi legendari din momente diferite. Migrarea de la o epocă la alta, prin intermediul secular Gate, puteți găsi și de a atrage o armată de oameni mari smyslyaschie în război. Și din acest crește puterea și influența se extinde! Irod Joaca - mijloace de a se angaja în dezvoltarea orașului, de călătorie prin timp, pentru a lua parte la lupte mari epice, găsi aliați de încredere și să facă fapte bune în numele viitorului luminos al omenirii. Folosind arme si magie, cu scopul de a atinge obiectivul principal. Asertiv fi capabil de a atinge succesul și să devină o personalitate proeminentă numai!

Pentru a se apuca de treabă în incitante aventuri, să se înregistreze în joc Irod. Prin crearea unui cont, trebuie să completați un formular cu urmatoarele campuri:

- Utilizator;

- Parolă;

- Repetați parola;

- E-mail,

- Cod de securitate.

După introducerea informațiilor solicitate, vă rugăm să bifați confirmarea că acceptarea Termenilor și îndrăzneală apasati butonul "Trimite". Nu vă faceți griji, că configurația computerului dvs. nu va fi potrivit pentru joc. Cerințe de sistem sunt foarte minime. Dacă aveți o conexiune la Internet și un browser web moderne, vă puteți bucura de una dintre cele mai interesante divertisment virtual.

De înregistrare Irod le-ați făcut ocupant legal din lume extraordinar, iar acum aveți nevoie pentru a începe sarcinile lor. În primul rând, să aibă grijă de dezvoltarea orașului. Mai întâi de toate, este necesar să se îmbunătățească primărie la nivelul 10. Acest lucru va oferi o oportunitate de a adera una dintre cele trei țări. De asemenea, alte tipuri de bănci construcție, magazin, hambar, trezorerie, casa, forje nevoie de grija ta. Ele pot fi îmbunătățite pentru a crește potențialul de care joc, care a fost pus inițial. În al doilea rând, trebuie să treacă prin Poarta de Mediu pentru a găsi eroii si sa le să lupte în rândurile armatei. Vă confruntați cu astfel de personaje celebre ca Scipio, Mardoniu, Leonid, Hannibal, regele Arthur, Spartacus, Merlin, doctore, Pompei cel Mare, Attila, Genghis Khan. Cel mai probabil ai auzit despre faptele lor, și nu este nevoie de a explica ceea ce beneficii poate aduce astfel de războinici cu experiență. În al treilea rând, cu siguranță nevoie de razdobyvat particule de piatra St Eloi. Cu ajutorul lor puteți suna pentru ajutor și personajele de mai sus. Eloy colecta pietricele poate fi în diferite locuri și epoci. Încercați să nu ratezi nimic, și din cauza succesului! Și, în sfârșit, a patra - o misiune de luptă, bătălia pentru orașe și regiuni. Trebuie să distrugă fără milă creaturile întunecate și care se străduiesc să deranja oamenii. Recupereze continent din Irod rău. În curs de dezvoltare, ce ajunge în punctul în care trebuie să se lua la trântă cu el în Abisalle. Format în timpul experiență de joc va ajuta învinge dușmanul urât.

Pentru a reda Irod joc online Trebuie să selectați una dintre cursele existente. Pentru ea în cele din urmă și va apartine. De locuitori, care sunt dispuși să stea împotriva răului de deces sunt împărțite în aceste curse:

- Uniunea Tribe (curajos, discret, extrem de inteligent, nu retragere de la obiectivele lor, și pot utiliza arme grele și să caute ajutorul magiei negre)

- Empire al nobililor (justiție iubitor apărătorii patriei, care sunt renumite ca Noble)

- Mercenaries United (triburi nomade, care cred că se pot elibera umanitatea de la invazia și gata să lupte atât pe mare cât și pe uscat).

Joc online Irod recomandă monitorizarea realizărilor Marțiale și prestigiu. Este aspecte destul de importante, care determină poziția dumneavoastră în lumea jocului. De asemenea, aveți nevoie pentru a economisi bani. Există două tipuri de valută. Aur, mai frecvente decât diamantele, care este disponibil prin utilizarea de caracteristici suplimentare. Trebuie să reface stocurile de astfel de o resursă importantă ca hrana. Fără ea, nici forma, nici să mențină o armată. De altfel, în ceea ce privește soldații, mai mult numărul lor este sub comanda ta - cu atat mai bine. Armată puternică imens - în funcție de puterea de luptă. Deci, mergeți mai departe, pentru că totul este în mâinile tale!

Joc Irod va fi mult mai confortabil ca o alianță. Dacă simțiți că puterea de a fi un mare, de a crea propria dvs. alianță. În caz contrar, se alăture unul deja existent. Împreună cu prietenii, nici teste va te sperii! Extindă influența plăcerea lui!

Joc Irod este în așteptare pentru tine și gata să dea o impresie bună! Inscrie-te acum - și niciodată nu vei regreta! Distracție și interesant și plină de satisfacții! Să dat seama toate planurile tale!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more