Marcaje

Jungle războaie

Nume alternative: Jungle războaie

războaie de junglă - majoritatea dezvoltatorilor de jocuri preferă să-și miște jucătorii undeva în viitor sau invers - în războaiele din trecut. Și toată lumea uită de cât de dificilă este viața celor care trăiesc în junglă. Și aici există o luptă constantă pentru teritoriu și dezvoltarea de noi depozite de resurse utile. Proiectul Jungle Wars 2014 vă va transforma într-unul dintre reprezentanții vechiului trib și veți putea să vă confruntați cu toate dificultățile acestei vieți departe de civilizație.

Înregistrarea în proiect

Acesta este un mare proiect online modern. Nu va trebui să instalați niciun program pentru a testa jocul. Singura condiție în înregistrarea Războiului Junglei, imediat după care puteți începe să cunoașteți jocul. Interfața engleză a site-ului nu trebuie să vă confunde pe toți pe care le puteți înțelege la un nivel intuitiv.

 1. În primul rând al formularului de înscriere (care, apropo, este situat direct pe pagina principală), introduceți datele de conectare.
 2. A doua linie este rezervată parolei.
 3. În momentul finalizării înregistrării, specificați adresa casetei de e-mail proprii.

Dacă doriți să vă înregistrați în Jungle Wars online, puteți simplifica și mai simplu conectându-vă la proiect utilizând detaliile contului dvs. Facebook.

Bazele gameplay

Pentru o lungă perioadă de timp ghicitul și nu va trebui să te întrebi. Jocul vă va întâlni cu un curs de formare inteligibil. Din amberul nativ glorios, veți afla că terenurile sale au fost recent atacate de păianjeni giganți. Monstrii vor distruge complet satul, și tu, firește, vei deveni singurul care poate rezista monștrilor.

Jocul Jungle Wars vă va permite să vă construiți diverse clădiri care vor ajuta la protejarea și dezvoltarea:

 1. Totem este o structură care ar trebui să devină inima satului dvs. Această clădire va deschide multe oportunități și va permite să ridice multe clădiri utile.
 2. Pentru a mana poate fi folosit cu înțelepciune, aveți nevoie de un depozit special de mana.
 3. Nu uitați de ferme. Redarea jocului Jungle Wars fără ferme va fi dificilă - aici sunt alimentele necesare pentru menținerea armatei. În plus, produsele pot fi schimbate pentru diverse lucruri utile.
 4. Altarul din sat nu va fi inutil. Aici este mana. Cu ajutorul său obiectul obișnuit al jocului poate fi îmbunătățit semnificativ.
 5. Și, desigur, nu neglija structurile defensive: turnuri de observare, capcane, turnuri.

Cu construirea celui din urmă, apropo, jocul va începe pentru tine.

Razboaiele Jungle

V sunt relativ usor de jucat. Aveți trei sarcini principale:

 1. Pentru a construi un oraș și a dezvolta clădiri existente.
 2. Lupta cu triburile vecine și apăra terenurile tale.
 3. Colectați resurse de bază.

Mai multe resurse de jocuri

Metorizarea tuturor caracterelor este determinată în funcție de următoarele caracteristici:

 • premii;
 • de clădiri;
 • de monede;
 • ;
 • man;
 • Accelerație de timp
 • .

Toate resursele în Jungle Wars online pot fi câștigate fără a investi bani reali. Ceva ce puteți obține pentru completarea sarcinilor (căutările noi reale apar în mod constant, le puteți studia în panoul din stânga). Unele resurse pot fi recuperate. Cei mai mulți dintre voi puteți să vă adunați și să vă produceți.

Jocul are, de asemenea, capacitatea de a împărtăși resurse utile între prieteni. De exemplu, cu cât mai mulți prieteni aveți în joc, cu atât mai multe accelerații puteți obține într-o singură zi. Și pentru noii prieteni înregistrați puteți primi o recompensă modestă în numerar.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more