Marcaje

KlanZ

Nume alternative: KlanZ

KlanZ Online - strategie de carte de tranzactionare dezvoltat într-un stil de benzi desenate. Conform planului de către dezvoltatorii de povestea jocului - o poveste de unul din metropola. Evenimentele se mișcă pe străzi. Fiecare jucator nou venit devine lider al echipei, care include opt luptători de carduri. Pentru a câștiga credibilitate în lumea jocurilor de noroc au angaja în mod repetat în luptă, cred că, prin acțiunile lor, pentru a afla cum pentru a ridica cardul. KlanZ juca - astfel încât să ia parte la lupta pentru putere în oraș, are tendința de a câștiga numeroase turnee, stralucire in luptele încălzite, oameni surprinzătoare cu frumoasa colectie de carduri. În timpul jocului vei avea întotdeauna grijă de completare punte . Și trebuie să spun că aceste cărți noi vor apărea în mod constant, astfel că acest proces va fi distractiv. Pentru a atinge un mare succes, utilizatorii sunt adesea combinate în clanuri. Dacă puteți găsi aliați bune, se poate ridica la statutul de star mai repede. Nu pierdeți un minut, timpul petrecut on-line cu KlanZ promite să fie foarte interesant!

Tot ce ai nevoie pentru a juca - acces la internet, un browser modern și medie configurația calculatorului. Cerințe de sistem sunt destul de modeste, se va idialno PC cu următorii parametri:

- Sistem de operare pentru Windows / 2000 / XP / Vista × 32 / Seven ;

- Procesor Intel Pentium ΙΙΙ 800 Mc

- 64 MB placa video;

- 256 MB de RAM.

Acces la proiectul vei primi după ce treci de înregistrare KlanZ. Puteți crea destul de repede un cont. Pentru că trebuie să completeze în câteva domenii: numele de utilizator, adresa de e-mail și parola. Acordul de utilizator implicit, asa ca ar fi mai bine să pre-citit regulile.

Astfel, în scopul de a juca cu succes KlanZ ar trebui să se ocupe cu toate elementele sale. Fiecare jucător alege un prim avatar. Puteți să vă luați de sex masculin sau feminin - este ca și cum vă place. Pentru carduri de luptă de utilizare care au anumite caracteristici, și anume puterea, capacitatea de daune, nivelul de bonus, unicitatea. Cad pe masă patru cărți aleatorii. Lupta în sine va consta, de asemenea, de patru runde, dacă cineva nu castiga înainte. Tu, ca un rival, va avea un stoc de viață și energie. Energie afectează cărțile de atac. Pe suma rămasă în viața rezervă depinde victoria. Deci, inițial jucătorii au 4 carti, 12 vieti si 12 de energie. Și mai mult ataca mai mult șansa de a provoca daune la adversarul.

Joc Klanz oferă utilizatorilor 5 formate. Acest Arpad Tournament (disponibil la nivel de 10, are loc în fiecare zi de la Stadionul) Gildiynye War (dureaza pentru întreaga 5 săptămâni), mini-turnee (create de către jucătorii înșiși), proiect de pick (mic turneu, înainte de care jucătorii dezvăluie boostere, și apoi dezmembrate carte ) Siledy (din 24 de carduri jucătorul trebuie să aleagă 8).

Nu există încă un astfel de moment important ca evenimente. Ei pot câștiga cardul și de lire sterline. Joc KlanZ aduce la dvs. atenție evenimentele joc numit opoziție, Valor, calm. Pe langa toate acestea bogata varietate de sarcini de joc. De exemplu, puteți lua în astfel de sarcini de zi cu zi, săptămânal, loterii, titluri, etc etc În plus, va fi capabil de a vizita piață și la magazin pentru a cumpăra tot ce ai nevoie.

Credeți că aderarea la comunitatea de gaming, vei uita tot ceea ce este plictiseala. Aceasta carte de joc este astfel încât se întinde ocupația pe care le va din nou și din nou pentru a reveni la ea. Atrage talentele lor potoli propriile ambiții, cuceri conducerea și simți om cu adevărat fericit!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more