Marcaje

Legenda de Arte Marțiale

Nume alternative: Legenda de Arte Marțiale

Joc Legend Of Arte Marțiale - client Free MMORPG, localizare de jocul original de la Perfect World Entertainment. Joc LOMA, care este proiectat în primul rând pentru a fi un fel și de comedie. Aici nu veți găsi brutalitatea obișnuită de jocuri online: numai un basm și distractiv cu o grafică în stilul de anime. Nu a vazut atat de des un astfel de format - și adevărul este, nu toată lumea poate hack lumea virtuală. Astfel riscant proiectul poate fi deja numit.

Du-te la cerințele de sistem de joc Legenda de Arte Marțiale, în care poți să te joci pe orice computer modern nu este exigent. Pentru configurația minimă va fi suficient procesor cu o frecvență de tact de 1. 5 GHz, 512 MB RAM, nivel-VGA nVidia GeForce 4 Ti4200 sau Radeon 8500, o capacitate de stocare de 64 MB și 2 GB de spațiu liber pe hard disk. Jocul acceptă numai sistemele de operare Windows - poate doar aceasta poate deveni o problemă.

Înregistrarea în LOMA on-line este foarte simplu. Tot ce trebuie sa faci - du-te la site-ul oficial și introduceți numele lor (de a intra în joc și pe site-ul), porecla, parola și adresa de e-mail. În Legenda de Arte Marțiale de înregistrare servește pentru a activa contul, astfel încât să introduceți adresa dvs. de curent. Rămâne doar să instalați Legenda client de Arte Marțiale descărca convenabil pentru tine poate fi pe site-ul oficial în aceeași jocului.

La începutul LOMA on-line, vă creați caracterul tău. În acest caz, ne-am decis să nu încărca prea mult: ai nevoie pentru a selecta una din rase, gen, fața și părul de caracterul.

Race sunt doar două persoane și râul, nu există diferențe între ele, cu excepția pentru semne exterioare nu poate fi găsit aici. Când a ajuns la a zecea nivel, poate deveni fie un razboinic sau mag. Apoi, la nivelul treizecea deja pentru fiecare dintre aceste clase vor alege o subclasă. Și specializare la nivel șaizecea. Astfel, jocul începe la fel pentru toată lumea, dar în cele din urmă se deschide 8 clase jucat - așa că nu va fi plictisit.

Interfață Legenda de Arte Marțiale online este simplă și intuitivă, management confuz este aproape imposibil. Cred că mulți oameni se consideră un avantaj, pentru că de multe ori cu privire la dezvoltarea de prize în jocurile merge o mulțime de timp. Deja la nivelurile inițiale de joc distractiv ne îndeplinește: da jucatorilor un fel de animale de companie, care, destul de ciudat, poate fi redusă la reciproc, în scopul de a reproduce cu cele mai bune caracteristici. Plimbare animalele mici, în lumea jocurilor de noroc, cred că este în cazul în care. În ceea ce pentru quest-uri, tot ca de obicei: să ia locul de muncă, executa și fugi. Pentru a economisi timp, a pus chiar pilotul automat, care simplifică foarte mult de joc într-adevăr, dar în unele cazuri nu funcționează corect. Ca abilitățile de bază ale caracterului, aveți posibilitatea să alegeți o varietate de arte marțiale. Totală LOMA joc on-line plină cu aproximativ 20 de discipline de luptă pe care trebuie să învețe.

Trebuie remarcat faptul că jocul gândit sistemul de învățământ, printre alți jucători. Aceasta înseamnă că puteți lua un prieten pentru a studenților, să-l ajute în schimbul de experiență. Astfel, este posibil de a juca într-o echipă și de a dezvolta mai repede. Jocul are multe alte componente sociale: puteți crea o frăție, clan, și, bineînțeles, vă puteți căsători și de a întemeia o familie. Toate acestea fac jocul mai divers în comunicare și, cel mai important, distractiv. În general, chiar impresia că jocul este axat pe tot felul de divertisment sociale, mai degrabă decât de pompare fără sfârșit și lupta monștri. LOMA joc online proiectat pentru un public larg, așa că este puțin probabil ca cineva care nu este dependent. Jocul are multe de benzi desenate, care nu pot atrage la sine. Dar comedie, așa cum se întâmplă adesea, cuvintele nu pot descrie.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more