Marcaje

Managore

Nume alternative: Managore

Întinderi negri joc Managore îi așteaptă pe cei care doresc să lupte cu adversari puternici. Construieste-ti armata, utilizați strategie decisivă și perfecționa abilitățile de personajul tău pentru a deveni un campion în toate domeniile!

Înainte de a reda Managore, asigurați-vă că computerul îndeplinește cerințele de sistem, cum ar fi: procesor de frecvență - 2GHz, 1GB RAM, card video - 128MB. Alăturați-vă în joc nu Managore ia mult timp și ușor:

1. Pe pagina principală, selectați elementul "Înregistrare";

2. Introduceți numele de utilizator,

3. Introduceți o parolă sigură și repeta;

4. Vă rugăm să introduceți o adresă de e-mail validă;

5. Selectați "Înregistrare" și Managore înregistrare este de peste.

Prima dată când a început să joace acest joc Managore, înainte de a deschide lume nebună, imprevizibil și periculos. Oameni mari vor fi în compania dumneavoastră, să călătorească și să meargă în toate secretele întunecate. Pentru a juca în Managore, trebuie să fie pregătit pentru o confruntare dură, responsabil pentru furnizarea de produse, afla mai multe despre cercetare tehnică și să fie capabil să neutralizeze străinilor pentru orice scop: malware, lupta sau pașnice.

Acum, când aveți atât de multe ajutoare jurul Managore on-line , totul se va rezolva: economia va funcționa, va fi capabil să profite de teren. În browser-ul Managore on-line , nu există nici o diviziune în caractere bune și rele. Și nu trebuie să meargă o linie fină între eroi și bandiți, în scopul de a face lucrurile să meargă. Efectuați dusmani atac frontal în joc Managore, esențiale de cumpărare sau stiti folosind tactici de spionaj informații militare.

Tu ești maestru de posesiunile tale, deci aduna resurse și structuri de construcții pentru a sprijini armata în creștere. Jocul ofera jucatorilor Managore nouăsprezece clădiri diferite, care pot fi construite. Există, de asemenea optsprezece unități extensibile unice, care sunt la dispoziția dumneavoastră.

Lumea Managore on-line este un loc periculos, și este logic să adere la o breasla care te ajuta si de sprijin, dacă este necesar. Vă puteți alătura sau de a crea o breasla cu prietenii sau găsi prieteni în joc Managore on-line și de a crea alianțe în acest fel. Doar fiind într-o breaslă, vă puteți atinge obiectivul de a echipa și a descoperi munții întunecate. Jucătorii Cu toate acestea, trebuie să ai experiență și bresle la un întreg trebuie să se miște destul de departe în joc Managore. Cu toate acestea, odată ce ajunge la munte întuneric, va fi confruntat cu un dragon rău intenționat Managore on-line .

O caracteristică interesantă a jocului este eroul sistem Managore împotriva erou al luptei. Dar pentru a fi recunoscute de către prieteni sau dusmani pentru dvs. realizări mari, aveți aptitudinile necesare pentru a avansa personajul tău la maxim.

Strânge toate forțele cu alți jucători în joc Managore și testa aptitudinile strategice împotriva celuilalt, puteți câștiga, de asemenea, faima așa. Cu un pas înaintea adversarului a vă dovedi și a devenit campion Managore on-line lupta. Colecta artefacte și apoi utilizați artefacte ale sistemului, care te pot ajuta, așa k ei au mai multe arme puternice și armuri.

Joc Managore vă prezintă bătălie de inteligența și tehnologii înalte, nu doar PvP și [_35_ ] PvE lupte. Cei care ajung în cele din urmă vârfuri semnificative pot accentua sentimentul de strategiile militare și tehnice, care, chiar mai eficient decât săbiile! Astfel, jocul Managore - este on-line MMO fantezie, care combină cele mai bune calități ale urbane, luptă corp la corp, echipa de cercetare și alte -jocuri de rol.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more