Marcaje

Medieval Online

Nume alternative: Medieval

Medieval Online joc - fantastic strategie client multiplayer, care se dezvoltă în trecut, învăluită în legendă. Vă sunt transportate din secolul al XII-lea și să ia parte la lupte, care au ca scop de a capta teren la fel de mult regat medieval, unde abia a murit în jos Cruciade sângeroase. Poate că bogățiile nu vin prea înțelept, slăbirea războaie pustiitor de stat. Într-adevăr, în schimb ar putea împărtăși cu amabilitate putere și să lucreze împreună pentru a înțelege economia de energie, ceea ce face un puternic și invincibil. Dar toată lumea crede de la sine. Deci, tu și obținerea în mediul înconjurător, astfel de persoane egoiste, au tot dreptul să se balanseze dreptul și să încerce să ia o bucată din mai. Desigur, tu nu mulți singur atinge. La urma urmei, redistribuirea cel mai important teren are loc în timpul războaielor clan violente. Deci, uita-te pentru aliați - și mai mult! Veți fi în măsură să dovedească faptul că merită să fie conducătorul!

Pentru a juca acest joc Medieval Online , veți avea nevoie de o conexiune la internet și un calculator cu urmatoarea configuratie: OS pentru Windows 7, pentru Windows [ _1_] Vista , pentru Windows XP ; procesor de 1.4 GHz, placă grafică cu 128 MB, 512 MB RAM și 100 MB hard disk. Descărcați Medieval va fi după crearea contului. Medieval Online de înregistrare este foarte simplu: să introduceți numele de utilizator, parola, și relatărilor gândit adresa de e-mail. Când începe jocul, veți avea nevoie pentru a crea un personaj principal.

Caracterele pe care le va gestiona pentru a se împart în două categorii: personajul principal și mercenari. Puteți alege ceea ce ar fi liderul vostru, să nu mai vorbim o echipă de mercenari format treptat și poate găzdui războinici cu diferite specialități. În general, în medievale Online [] _2_ trei clase. Ele se deosebesc nu numai abilitățile și caracterul, dar, de asemenea arme. Astfel cuirassiers preferă să poarte armura și scuturi grele, care îi ajută să nu se teamă de conflict strâns cu inamicul. În plus, ele sunt rezistente și pentru oricare dintre echipa sunt primii apărători. Marines, de asemenea, nu se tem de luptă aproape ca pot organiza diferite tipuri de arme. Deși apărarea lor este mai slabă decât cea a bărbaților de la arme, dar perseverenta si puterea lor cu mai mult decât să compenseze pentru aceasta. Dar clasa a treia, săgeți, aduce beneficii detașare doar de la distanță. Ei folosesc arcuri, arbalete și sulițe. În timp ce-l face foarte inteligent. Deci, în ciuda o apărare foarte slab, poate provoca daune la inamic literalmente ireparabil. Dragi comandanți, amintiți-vă că de colectare echipa pentru lupta viitoare, trebuie să vă asigurați că diferitele soldații au intrat în componența sa. În acest fel vă puteți asigura succesul dumneavoastră!

Apropo, în cazul în care personajul principal face parte din unele dintre clasele și alege această clasă aparte de specializare, aceasta nu înseamnă că alte specializări vor fi închise definitiv. Schimba profesia și încerca mâna lor la un cu totul diferit poate fi prima alegere. Cu toate acestea, ar trebui să te avertizez să nu sari de la o specializare la alta, într-adevăr nu stăpânesc nici una dintre ele. La urma urmei, cum se spune doi iepuri nu au avut timp și dacă nu ați epuizat potențialul de aceeași profesie, cel mai bine este să nu se grăbească în a doua. Numai consistență și rigoare da în cele din urmă rezultatul dorit. Deci, să fie inteligent, daca vrei sa cucereasca acest regat!

Joc Medieval deschide o perspectivă amețitoare și, dacă pompat cu atenție cele două ramuri de dezvoltare - și anume, comandant de Arte și afacerile militare - care pot deveni cu adevărat invincibil. Și cu înțelepciune format un detașament de 16 de mercenari, va fi un real sprijin în acest război nemilos. Nu uitați că un caracter este împărțit în mai multe tipuri, și de a îmbunătăți nevoia lor dintr-o dată. Deci, va trebui să acorde atenție la următorii parametri:

- Parametrii de bază (armuri, sănătate, energie);

- Caracteristici fizice (rezistență, agilitate, rezistenta)

- Caracteristicile mentale (curaj, inteligență, precizie);

- Caietul de sarcini (viteza de atac, viteza de miscare, grafice, Done).

Victory, care sunt în așteptare pentru tine, va aduce experiență și ochelari, cel mai important - să învețe să le folosească cu înțelepciune. De asemenea, odată ce începe Medieval joc, aveți nevoie pentru a salva moneda din joc. Bani este nevoie nu numai pentru achiziționarea de echipamente, dar, de asemenea, să plătească salarii mercenari. În caz contrar, care ar vrea să riște de dragul ambițiilor voastre de viață, dar încă liber. Furniza toate soldații necesare. Încercați să timp pentru a le oferi noi arme, de îndată ce acestea devin disponibile - și ei vor fi gata pentru a merge pentru tine pe marginea lumii.

În plus, juca Medieval Online nevoie pentru a păstra un ochi pe echipament. După ce a observat că arma are nevoie de reparații, nu întârzie această problemă pe termen nelimitat. În caz contrar, în general pierd un lucru bun.

Joc Medieval 2 interesant și plin cu multe detalii, dar cu aceeași ușor de gestionat. Meniul principal este format din aceste secțiuni ca barăci, informații despre un personaj, dezvoltare copac, depozit și rucsac, echipa de copac piata de recrutare, magazin, de partid. Vei fi mereu în loc, care este destul de convenabil, pentru că haosul nu este propice pentru punerea în aplicare a planurilor.

Joc Medieval vă oferi cu siguranță o mulțime de momente plăcute și va deveni o parte indispensabilă a timpului liber! Încercați să-l - și vedea pentru tine!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more