Marcaje

De metal War Online

Nume alternative: De metal War Online

Joc online Metal război Online - client sesiuni de joc online, care transportă jucătorii în conflict la nivel mondial în Sci- setare Fi. Această lume a viitorului în care evenimentele de război furios din resursele necesare pentru nici un alt scop domeniu, pentru a crea sânge artificial. Se poate surprinde și întreb de ce am nevoie de el? Faptul că sângele sintetic are proprietăți deosebite și o calitate foarte diferit de cel natural. Totul a început cu un conflict local, discret între cele două societăți. Dar confruntarea dintre cei doi titani, de care nimeni nu a vrut să dor de o bucățică gustoasă, curând scăpat de sub control. Evenimente militare, cum ar fi incendiu, cu o viteză înspăimântătoare răspândit pe tot globul, în același timp implică mulți participanți. Organizarea mercenar intervenit și situația a fost agravată de extremă. Nimeni nu știe ce rezultatul acestui măcel masiv, dar are dreptul de a participa oricine.

Pentru a juca acest joc Metal război Online , aveți nevoie pentru a descărca și instala clientul. Pentru a face acest lucru, computerul trebuie să îndeplinească următoarele cerințe minime de sistem:

- Sistemul de operare instalat Windows 7 / Vista / XP SP3;

- Procesor Intel Core 2 Duo sau AMD Athlon X2 64 3. 0 GHz

- Card 512 MB NVIDIA GeForce 9500GT / ATI Radeon HD 3450

- 2 GB de RAM și 4GB de spațiu liber pe hard disk.

Descărcați client înainte de Metal război Online de înregistrare. Creați un cont, după cum urmează: A intrat e-mail, parola (repetare), nickname si caracterele din imagine. Alăturați-vă în joc Metal război Online - aceasta este o cerere tip pentru o invitație de a intra în joc. Având în vedere că jocul Metal război Online acum fiind de testare alpha închis, veți primi o scrisoare de e-mail care și dea acces dorit .

Va fi pentru prima dată în zonele metropolitane din Australia, și în cazul în care se va lupta drumul tau. Ar trebui să aleagă partea de la care se va alătura. Dar aceasta nu înseamnă că avem nevoie de un jurământ de fidelitate și structura nu poate fi schimbat. Te poate Metal War Online juca in compoziție Resurse Global Network sau Morgan Industries. Prima este o organizație comercială de un tip nou. Dreptul exclusiv de a minelor actinolites rare varietate în Australia - atu, și randamentul său, organizația intenționează să nimeni. Al doilea - producător de frunte de metal, materiale compozite și sintetice. Această corporație multinațională, a cărei istorie datează din 1903. Scară de producție și de cercetare și dezvoltare a membrilor organizației de succes a insuflat încredere că ei au dreptul deplin de a poseda o resursă valoroasă. Cine știe, poate că nu ar meciul dintre ele, în cazul în care acesta nu a fost dezvoltat în 2005 de către profesorul Beloyartseva "sânge albastru". Dar ceea ce sa întâmplat este ceea ce sa întâmplat. Și acum, pentru proprietățile utile ale unui substitut popular pentru sânge uman, mulți bărbați curajoși gata să conteste nimeni. Și dacă sunteți de acord să taie gâtul dușmanilor săi, și să își revendice drepturile?

Joaca Metal război Online Veți fi folosind tehnica din cele patru clase. Specializati pe masina inteligenta, asalt, artilerie, și reparații. Vehicule blindate de asalt (BSHM) constituie o putere militară majoră. Ele sunt puternic înarmați și capabil de a distruge totul în calea sa. Transfer de Inginerie Support (CLASS) au mai multe funcții. Aceste reparații pe câmpul de luptă, și câmpurile minate instalare, precum și crearea de interferențe electromagnetice. Cele mai mici vehicule de luptă de recunoaștere (BRM) se confruntă cu un astfel de loc de muncă în calitate de inteligență, face față cu succes cu nimic, din cauza de înaltă și manevrabilitatea. A complexele de artilerie mobile (IAC), dimpotrivă, mai sunt imense. Ei sunt capabili de a elimina structura solului și facă rău, chiar de la distanțe mari. Toate acestea vor contribui la unități de luptă nu a câștiga o bătălie și pentru a atinge dorit.

Hartă joc Metal război Online până la două - "de bază în deșert" și "orașul australian" ;. În aceste zone de război și evenimente curente desfașurare război virtual. Jucătorii pot captura-vă respirația în hangare speciale. Acestea sunt concepute pentru a face în cazul în care perekentovatsya dintre bătălii, vehicule de luptă și fixa să cumpere echipamente pentru îmbunătățire.

Daca inima ta tânjește după aventură și viitorul cheamă neexplorat sale, MWO joc - exact ceea ce ai nevoie! Dezvoltatorii au încercat pentru a împiedica utilizatorii au fost dezamăgiți și a promis în curând pentru a vă rugăm cu piese noi de gameplay. Alăturați-vă chiar acum! Joc de succes și plăcută!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more