Marcaje

Moonstars

Nume alternative: Raiul lui Avior

de jocuri de fermă au reușit imediat să strice atenția jucătorilor din întreaga lume. Interactiv, dinamic și fascinant, ei trag în serios și pentru o lungă perioadă de timp. Jocul MoonStars nu este destul de normal și, prin urmare, atrage atenția. Este făcută în genul "fermei", dar oarecum diferită de proiectele tradiționale. Faptul este că în joc va trebui să interacționezi cu cei mai reali străini!

Procesul de înregistrare

în proiect

Toate aventurile tale lunare vor apărea în browser. Deci nu va fi necesar să vă petreceți timpul în căutarea, descărcarea și instalarea de programe client suplimentare. Proiectul pune în fața dvs. o singură condiție preliminară, fără de care nu puteți începe să jucați înregistrarea MoonStars. Interfața rusă va face procesul de înregistrare complet simplu și foarte ușor de înțeles. Sarcina dvs. este să completați formularul de înregistrare aflat chiar pe pagina principală.

 • În prima linie va trebui să scrieți adresa căsuței poștale actuale.
 • Al doilea câmp este pentru o parolă unică și sigură.
 • Pentru a finaliza cu succes înregistrarea, în ultima linie goală, notați-vă datele de conectare la joc.

În cazul în care perspectiva de a face toate cele de mai sus nu vă convine, puteți lua calea cea mai mică rezistență și pur și simplu conectați-vă la joc utilizând contul dvs. Facebook. Și dacă înainte de aceasta ați avut de-a face cu cel puțin un proiect de pe portalul Plinga Play, datele înregistrate anterior pot fi folosite pentru a intra în contul personal MoonStars (Heaven of Avior).

Elementele de bază ale jocului

Project vă va întâlni cu un curs de formare bun și foarte accesibil. Câștigătorii extraordinari vă vor aduce la zi și veți învăța cum să utilizați în mod corespunzător toate comenzile de bază. Veți învăța de la noii prieteni că ați fost distrusi pe această planetă necunoscută și, din moment ce nava a fost grav avariată, nu veți mai putea să vă întoarceți acasă în curând. Nu este nimic de făcut - va trebui să creați o tabără temporară pentru dvs.

Este foarte greu să joci MoonStars pe cont propriu, deci trebuie să începeți prin a recruta o echipă de asistenți. Roboții noi din fabrica Techno ca asistenți se vor potrivi perfect. Împreună cu echipa dvs. de recruți, va trebui să scoateți puțin din teritoriu, să puneți în ordine clădirile existente, să construiți altele noi.

Pentru a nu vă plictisiți, jocul vă va oferi în mod regulat noi sarcini interesante. Toate misiunile sunt selectate astfel încât dezvoltarea dvs. în MoonStars online să fie echilibrată și planificată. Pentru fiecare misiune îndeplinită, vi se va garanta că veți primi recompense. Tot ceea ce aveți nevoie pentru a completa misiunile poate fi achiziționat la magazin. Toate produsele sunt împărțite în mai multe categorii:

 • new (aici sunt colectate toate elementele noi - gama de produse este actualizată regulat);
 • de clădiri;
 • producție;
 • decor;
 • resurse;
 • important.

Mai multe caracteristici și resurse

Joc Heaven Avior este complet gratuit. Deși este destul de dificil să se gestioneze fără monedă virtuală și anumite resurse. Principalele resurse, caracteristici și unități monetare, dincolo de nivelul pe care veți avea în mod constant să le urmăriți, arată astfel:

 1. Monedele de aur sunt principala monedă. Pentru ei, puteți cumpăra majoritatea bunurilor din magazin.
 2. Crialele sunt o monedă mai prețioasă. Ele sunt necesare pentru a accelera procesul de construcție și achiziționarea de obiecte unice.
 3. Este imposibil să joci MoonStars iPlayer fără robote inteligente techno.
 4. Din punctele de experiență depinde viteza dezvoltării tale.
 5. Ether - energie vitală. Fără ea, jocul nu poate face nici o acțiune.
 

Moonstars - înregistrați-vă și jucați!